Vacatures in Heerlen

Er zijn 288 vacatures in Heerlen gevonden.

Ben jij op zoek naar vacatures in Heerlen? Heerlen ligt in het zuidelijkste puntje van het land en is één van de grootste gemeenten in Limburg. De stad kenmerkt zich door de prachtige natuur en de vele museums. Doordat er veel bedrijven gevestigd zijn, zijn er veel mogelijkheden om te werken in Heerlen. Of je nu op zoek bent naar een baan als administratief medewerker, de klantenservice in wil of alleen even een vakantiebaantje voor in de zomer zoekt: bij YoungCapital hebben we voor ieder wat wils. Kijk dus snel welke vacatures in Heerlen we online hebben staan! Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Heerlen, bekijk dan onze vacatures in de provincie Limburg.

Werken in Heerlen

Bij YoungCapital worden de vacatures in Heerlen regelmatig geüpdatet. Maar niet alleen hier zijn bedrijven op zoek naar nieuwe mensen: ook in de omgeving zijn veel banen te vinden. Ze variëren van financiële dienstverlening tot orderpickers en van mysteryshoppers tot verkoopmedewerkers. Neem dus gerust even een kijkje op onze website!

De stad Heerlen

Heerlen kent een lange geschiedenis. Eén van de oudste kastelen hier is kasteel Hoensbroek, dat al in de 13e eeuw is gebouwd. Andere hoogtepunten van Heerlen zijn de mooie parken, dierentuin GaiaZOO en de kleurrijke muurschilderingen die door de hele stad verspreid zijn. Het is een ideale plek: de vriendelijke mensen en de gezellige cafés maken de stad de moeite waard! En werken in Heerlen wordt pas echt leuk als je aan het eind van de dag met je collega's lekker op een terrasje kunt zitten, toch?


Sales vacatures in Heerlen

We hebben verschillende commerciële vacatures in Heerlen als verkoopmedewerker of als commerciële assistent-manager. Dit houdt in dat je resultaatgericht bent, dat je op de klant af durft te stappen en je product aan hem weet te verkopen. Belangrijk is dat de klant goed en professioneel behandeld wordt. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze commerciële vacatures in Heerlen!

Sales vacatures in Heerlen

Financiële vacatures in Heerlen

De financiële sector is erg breed en groeit snel. Daardoor zijn er veel financiële banen in te vinden. In het geval van Heerlen betekent dit dat er gezocht wordt naar adviseurs of medewerkers bij een financieel bedrijf. Een voorbeeld hierbij is de ING: zij hebben regelmatig financiele vacatures in Heerlen.

Kijk bij onze productie vacatures!

Ben jij nauwkeurig en zorgvuldig? Houd je ervan om lekker actief bezig te zijn? Dan is de productiesector misschien wel iets voor jou! Hier ben je betrokken bij de fabricatie en verzending van producten. Je gaat aan de slag als orderpicker, inpakker of controleur. Het is hierbij ook aan te raden om even te kijken welke productie vacatures er in de omgeving van Heerlen te vinden zijn. Op die manier heb je meer kans om een baan te vinden!

Productie vacatures in Heerlen

Callcenter vacatures voor jou

Op het moment dat een klant een vraag of klacht heeft over een product, kan hij bij jou terecht. Je adviseert de klant, helpt hem met het probleem en komt samen tot een oplossing. Je bent betrouwbaar, altijd klantvriendelijk en goed in het sluiten van compromissen. Er staan altijd veel callcenter vacatures op Young Capital, dus het is aan jou om een leuk bedrijf te kiezen! Als je wilt werken in Heerlen zijn dit soort banen altijd prima om mee te beginnen: je doet er veel werkervaring op en ze staan goed op je cv.

Callcenter vacatures in Heerlen

Meer informatie

Word overledenenverzorger bij DELA in Maastricht

Werk wanneer jij wil in de horeca in Maastricht voor €15 p/u

Afwisselend werk? Start als freelancer in Maastricht!

Word verkoopmedewerker bij KPN in regio Limburg

Verkoopmedewerker Budget Energie in Heerlen

Parttime Visual Merchandiser C&A Heerlen

Tijdelijk parttime winkelmedewerker bij C&A in Heerlen

Parttime verkoopmedewerker bij C&A Heerlen Corio

Klantenservice medewerker VGZ - Nijmegen, Heerlen & Tilburg - laatste kans!

Werk flexibel in de Horeca bij een tapasrestaurant in Heerlen en Valkenburg

Sales medewerker bij Comtree voor Budget Energie in Heerlen

Bicycle courier in different cities for Just Eat Takeaway!

Parttime magazijnmedewerker bij C&A in Heerlen 't Loon

Word opgeleid tot Cloud Engineer bij Accenture in Heerlen!

Start als fulltime Pensioen Medewerker bij APG in Heerlen

Parttime klantenservice medewerker bij a.s.r. in Heerlen

Word fulltime HR medewerker bij APG in Heerlen of Amsterdam

Fulltime klantenservice medewerker bij a.s.r. in Heerlen

Word Klantenservice Medewerker bij APG in Heerlen

Parttime klantadviseur bij VGZ - Laatste kans! in Heerlen

Klantenservice medewerker voor VGZ in Heerlen - Laatste kans!

Medewerker Servicedesk in Heerlen

Fulltime assistent manager luxe tuinmeubel winkel in Heerlen

Fulltime filiaalmanager bij een winkel in Heerlen

Magazijnmedewerker bij DHL Express in Kerkrade

Word fulltime logistiek medewerker bij FedEx in Heerlen

Parttime Schoonmaker in regio Heerlen

Fulltime Retail Manager Traject in Kerkrade

Parttime magazijnmedewerker bij de C&A in Kerkrade

Klantenservice specialist voor een opdrachtgever in Nuth