Vacatures in Heerlen

Er zijn 307 vacatures in Heerlen gevonden.

Ben jij op zoek naar vacatures in Heerlen? Heerlen ligt in het zuidelijkste puntje van het land en is één van de grootste gemeenten in Limburg. De stad kenmerkt zich door de prachtige natuur en de vele musea. Doordat er veel bedrijven gevestigd zijn, zijn er veel mogelijkheden om te werken in Heerlen. Of je nu op zoek bent naar een baan als administratief medewerker, de klantenservice in wil of alleen even een vakantiebaantje voor in de zomer zoekt: bij YoungCapital hebben we voor ieder wat wils. Kijk dus snel welke vacatures in Heerlen we online hebben staan! Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Heerlen, bekijk dan onze vacatures in de provincie Limburg.

Werken in Heerlen

Bij YoungCapital worden de vacatures in Heerlen regelmatig geüpdatet. Maar niet alleen hier zijn bedrijven op zoek naar nieuwe mensen: ook in de omgeving zijn veel banen te vinden. Ze variëren van financiële dienstverlening tot orderpickers en van mysteryshoppers tot verkoopmedewerkers. Neem dus gerust even een kijkje op onze website!

De stad Heerlen

Heerlen kent een lange geschiedenis. Eén van de oudste kastelen hier is kasteel Hoensbroek, dat al in de 13e eeuw is gebouwd. Andere hoogtepunten van Heerlen zijn de mooie parken, dierentuin GaiaZOO en de kleurrijke muurschilderingen die door de hele stad verspreid zijn. Het is een ideale plek: de vriendelijke mensen en de gezellige cafés maken de stad de moeite waard! En werken in Heerlen wordt pas echt leuk als je aan het eind van de dag met je collega's lekker op een terrasje kunt zitten, toch?

Sales vacatures in Heerlen

We hebben verschillende commerciële vacatures in Heerlen als verkoopmedewerker of als commerciële assistent-manager. Dit houdt in dat je resultaatgericht bent, dat je op de klant af durft te stappen en je product aan hem weet te verkopen. Belangrijk is dat de klant goed en professioneel behandeld wordt. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze commerciële vacatures in Heerlen!Sales vacatures in Heerlen

Financiële vacatures in Heerlen

De financiële sector is erg breed en groeit snel. Daardoor zijn er veel financiële banen in te vinden. In het geval van Heerlen betekent dit dat er gezocht wordt naar adviseurs of medewerkers bij een financieel bedrijf. Een voorbeeld hierbij is de ING: zij hebben regelmatig financiële vacatures in Heerlen. Financiële vacatures in Heerlen

Kijk bij onze productie vacatures!

Ben jij nauwkeurig en zorgvuldig? Houd je ervan om lekker actief bezig te zijn? Dan is de productiesector misschien wel iets voor jou! Hier ben je betrokken bij de fabricage en verzending van producten. Je gaat aan de slag als orderpicker, inpakker of controleur. Het is hierbij ook aan te raden om even te kijken welke productie vacatures er in de omgeving van Heerlen te vinden zijn. Op die manier heb je meer kans om een baan te vinden! Productie vacatures in Heerlen

Callcenter vacatures voor jou

Op het moment dat een klant een vraag of klacht heeft over een product, kan hij bij jou terecht. Je adviseert de klant, helpt hem met het probleem en komt samen tot een oplossing. Je bent betrouwbaar, altijd klantvriendelijk en goed in het sluiten van compromissen. Er staan altijd veel callcenter vacatures op YoungCapital, dus het is aan jou om een leuk bedrijf te kiezen! Als je wilt werken in Heerlen zijn dit soort banen altijd prima om mee te beginnen: je doet er veel werkervaring op en ze staan goed op je cv. Callcenter vacatures in Heerlen

Veelgestelde vragen

  • Hoe vind ik de beste vacature in Heerlen?
    Op zoek naar de beste vacature in Heerlen? YoungCapital helpt je graag bij het vinden van de perfecte match in deze prachtige stad omgeven door natuur en cultuur.
  • Wat maakt Heerlen een goede plek om te werken?
    Heerlen is een goede plek om te werken vanwege de diverse werkgelegenheid, de prachtige omgeving en de rijke geschiedenis. De stad biedt kansen in verschillende sectoren zoals de financiële dienstverlening, sales, productie en callcenters.
  • Welke soorten vacatures kan ik vinden in Heerlen?
    In Heerlen kun je diverse vacatures vinden, van sales en financieel tot productie en callcenter functies. Of je nu zoekt naar een parttime baan of een fulltime uitdaging, in Heerlen is er voor ieder wat wils.

Parttime supervisor bij ANWB in Heerlen

Word vakantiekracht bij de ANWB in Heerlen

Start as a bicycle courier in your area and earn up to €16,43 per hour!

Start als bezorger bij jou in de buurt en verdien tot wel €16,43 per uur!

Adviseur dagelijkse bankzaken bij Rabobank regio Limburg.

Parttime postbezorger bij PostNL in de regio Limburg

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Parttime mail carrier at PostNL in Limburg

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Fulltime magazijn medewerker bij DHL in Kerkrade

Per direct: fulltime magazijnmedewerker bij DHL in Kerkrade

Kom werken als magazijnmedewerker bij FedEx in Heerlen

Word magazijnmedewerker bij FedEx in Heerlen

Start als Schoonmaker in Zuid-Limburg in Landgraaf

Ga aan de slag als Junior Technician (zaterdagteam) in Nuth!

Magazijnmedewerker in de avond bij DHL-Express, Maastricht-Airport

Word bezorger bij DHL Express in Maastricht-Airport

Parttime koerier bij DHL Express in Maastricht in Maastricht-Airport

Koerier bij DHL Express in Maastricht-Airport

Fulltime koerier bij DHL Express in Maastricht

Bijbaan verhuizer in Beek

Parttime winkelmedewerker bij KPN in Sittard

Baan als senior verkoopmedewerker in Sittard bij KPN

Start as a Medior Frontend Developer at SCALA in Sittard

Ga aan de slag als Gastvrouw/Gastheer bij DELA in Geleen

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Start als Klantenservice medewerker bij CZ in Sittard

Fulltime klantenservice medewerker bij CZ in Sittard

Start als Hypotheekacceptant bij jou in de buurt

Fulltime Hypotheekacceptant in Sittard bij de Volksbank

Fulltime Magazijn Medewerker bij Maastricht-Airport

Word parttime hulpkracht bij Bouwmaat in Sittard!

Word parttime hulpkracht bij Bouwmaat Maastricht!