Bijbaan in Alkmaar

Er zijn 17 bijbanen in Alkmaar gevonden.

Woon jij in Alkmaar en wil jij graag wat bijverdienen naast jouw studie? Tussen de vacatures op Bijbaan.nl vind jij het bijbaantje in Alkmaar dat bij jou past! Zowel in Alkmaar als in de omliggende dorpen of steden kun jij superflexibel aan de slag. Zo kun jij snel in het overdekte winkelcentrum Middenwaard beginnen, of als chauffeur toeren door Alkmaar en omstreken. Bekijk snel onze vacatures in Alkmaar! Vergeet je niet jouw cv en motivatie toe te voegen?

Logistieke vacatures in Alkmaar

Houd jij van fysiek werk? De branche 'logistiek' biedt altijd genoeg vacatures om uit te kiezen! Je kunt zowel parttime als tijdelijk aan de slag. Wij zoeken postbezorgers en chauffeurs; online shoppen en maaltijdservices waren nog nooit zo populair. Vooral rond de feestdagen ben jij hard nodig! Heb je liever een baan waar meer kracht bij nodig is? Steek de handen uit de mouwen als tentenbouwer! Bekijk de logistieke vacatures in Alkmaar en solliciteer direct.

Logistieke vacatures Alkmaar

Ga aan de slag als winkelmedewerker

Ben jij klantvriendelijk en commercieel ingesteld? In Alkmaar kun jij bijverdienen als winkelmedewerker! Wil je graag meer mogelijkheden om uit te kiezen? Met de bus ben je al binnen een kwartier in Alkmaar. Als winkelmedewerker adviseer je klanten, reken je producten af en houd je de winkel netjes. De werktijden zijn zo flexibel als jij wilt; je kunt zowel doordeweeks als alleen in het weekend aan de slag. Klinkt dit als een baan voor jou? Kijk dan snel tussen onze vacatures voor winkelmedewerker in Alkmaar!

Word callcenter medewerker in Alkmaar

Ben jij een verkoper in hart en nieren? Targets en bonussen zijn voor jou een grote motivatie. Met gemak sleep jij alle sales binnen. Een perfecte cv-aanvuller als je een commerciële carrière voor je ziet. Scrol snel door onze callcenter vacatures in Alkmaar en reageer direct!

Callcenter vacatures in Alkmaar

Veelgestelde vragen

  • Hoe vind ik een bijbaan in Alkmaar?
    Zoek tussen onze vacatures naar bijbanen in Alkmaar die bij jouw studie en beschikbaarheid passen. Vergeet niet je cv en motivatie toe te voegen bij je sollicitatie!
  • Wat voor soort bijbanen zijn er beschikbaar in Alkmaar?
    In Alkmaar vind je diverse bijbanen, van logistieke functies tot winkelmedewerker of callcenter medewerker. Er is voor ieder wat wils!
  • Waarom zou ik kiezen voor een bijbaan in Alkmaar?
    Alkmaar biedt flexibele bijbanen dicht bij huis, ideaal te combineren met je studie. Daarnaast doe je waardevolle werkervaring op in verschillende sectoren.

Parttime customer service medewerker in Alkmaar

Start als parttime commercieel medewerker in Alkmaar

Fulltime of parttime salesmedewerker in Alkmaar

Werk flexibel als parttime sales adviseur in Alkmaar

Begin als fulltime customer support medewerker in Alkmaar

Parttime klantenservice medewerker in Alkmaar

Fulltime commercieel medewerker in Heerhugowaard

Fulltime commercieel medewerker in Purmerend

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Fulltime sales medewerker in Purmerend

Fulltime callcentermedewerker in Purmerend

Top Job: Wordt parttime klantadviseur in Hoorn

Werken als klantenserviceagent in het buitenland!

Wordt tijdelijk administratief medewerker bij PostNL!

Become a Nordic-speaking employee in the Netherlands!

Ga aan de slag als callcenter medewerker bij de overheid!

Tijdelijk werk in december: meld je aan voor onze kerst-pool

Werde deutschsprachiger Mitarbeiter (m/w/d) in den Niederlanden