Schoonmaak vacatures in Bergen op Zoom

Er zijn 5 schoonmaak vacatures in Bergen op Zoom gevonden.

Zoek jij een nieuwe werkuitdaging? Kun jij wel een extra centje gebruiken en werk je netjes? Dan zijn we bij YoungCapital op zoek naar jou. Kijk eens gauw bij onze schoonmaak vacatures en wie weet kun jij binnenkort lekker poetsen in Bergen op Zoom. Wanneer je al aangemeld bent bij YoungCapital kun je binnen een paar minuten solliciteren via je profiel. Nog geen profiel? Die is binnen no time aangemaakt dus geen paniek. Dus wacht niet langer en kijk snel verder wat voor vacatures we hebben! Solliciteer en vergeet niet je cv en motivatiebrief mee te sturen!

Werken in Bergen op Zoom

Wil jij in een van oorsprong havenstad aan de slag en gaat jouw hartje sneller kloppen van mooie bezienswaardigheden? Ga dan aan het werk in Bergen op Zoom. Na werktijd kun je genieten van de stad en haar charmes. Zo is er ieder voor- en najaar een grote kermis waar jij met je collega’s lekker een suikerspin kunt eten. Daarnaast zijn er parken waar je lekker kunt hardlopen of een wandeling kunt maken in je pauze of na je werk. Bergen op Zoom is dus absoluut een leuke stad om in te werken. Wacht niet langer en solliciteer direct.

Word schoonmaker in Bergen op Zoom

Ben jij graag actief bezig en is jouw huis altijd spic en span? Wil jij jouw opruimdrift ook kwijt tijdens je werk en weet jij de moeilijkste hoekjes in een pand zelfs schoon te krijgen? Word dan schoonmaker in Bergen op Zoom. Je krijgt alle ruimte om je schoonmaak skills te tonen en aan het eind van je werkdag kun je tevreden terugkijken op een schone omgeving. Solliciteer dus direct!

Meer informatie