Schoonmaak vacatures in Eindhoven

Er zijn 8 schoonmaak vacatures in Eindhoven gevonden.

Ben je op zoek naar leuke vacatures in Eindhoven, maar ben je nog niets tegengekomen? Dan ben je bij YoungCapital aan het juiste adres! Wij hebben de leukste vacatures voor je op een rijtje gezet. Zie jij het wel zitten om te gaan werken in de schoonmaak? Als je van aanpakken houdt, het niet erg vindt om je handen vuil te maken én het leuk vindt om in een hecht team te werken, dan is een baan in de schoonmaak zeker iets voor jou. Heb je nog een beetje extra hulp nodig bij het vinden van de perfecte vacature? Kom eens langs bij ons uitzendbureau in Eindhoven. We helpen je daar graag verder!

Werken in de schoonmaak in Eindhoven

Eindhoven is een gezellige stad waar veel te beleven valt. Er heerst een goede sfeer en je kunt altijd wel een gezellig café of leuke bar vinden om een drankje te doen met vrienden of collega’s. Een fijne manier om bij te komen van een dag werken. Als je wilt werken in de schoonmaak, dan kun je bij veel verschillende bedrijven en instanties terecht. Ook in Eindhoven wordt gezocht naar schoonmakers en facilitair medewerkers! Je kunt bijvoorbeeld bij scholen, hotels of kantoren aan de slag. Ben je benieuwd welke schoonmaak vacatures wij in Eindhoven voor je hebben? Kijk dan snel verder!


Aan de slag als schoonmaker in Eindhoven

Vind jij het geen probleem om je huis of kamer netjes te houden, en ga je daarbij altijd gestructureerd te werk? Zie jij het wel zitten om te werken in een gezellig en hecht team, en om lekker actief bezig te zijn? Ga dan aan de slag als schoonmaker in Eindhoven! Je hoeft als schoonmaker niet stil te zitten; je blijft lekker in beweging. Klinkt dit als iets voor jou? Kijk dan snel welke vacatures wij voor je hebben openstaan. Solliciteren gaat supermakkelijk en snel met je YoungCapital-profiel!

Word facilitair medewerker in Eindhoven

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Kijk dan eens of een baan als facilitair medewerker iets voor jou is! En wil je fulltime of parttime aan de slag? Wij helpen je aan de leukste vacatures. Als facilitair medewerker houd je je bezig met allerlei huishoudelijke taken. Dit kan bij een bedrijf of bij mensen thuis. Ideaal als je van actief werk houdt en het leuk vindt om gesprekken aan te knopen met klanten. Kijk bij onze vacatures of er iets voor je tussen zit!

Meer informatie

Productie medewerker bij logistiek bedrijf in Eindhoven

Werken als schoonmaker wanneer jij wilt? Word freelancer via YoungOnes!

Met opgestroopte mouwen de spoelkeuken onder handen nemen? Start als freelancer!

Lekker bijverdienen met klusjes en karweitjes (pool)

Flexibel werken voor €15 p/u, word freelancer via YoungOnes!

Kies voor een bijbaan als schoonmaker en verdien lekker bij (pool)

Goed betaalde bijbaan als schoonmaker!

Digital assistant voor thuiswerkers / Home office assistant