Promotiewerk vacatures in Den Bosch

Er zijn 11 promotiewerk vacatures in Den Bosch gevonden.

Stel: je hebt een fantastische, nieuwe tv-serie gevonden op Netflix. Of je hebt een geweldige film gezien in de bioscoop. Dan is er natuurlijk niets leukers dan jouw vrienden ervan te overtuigen dat ze dat ook moeten gaan kijken! Feitelijk is dit wat promotiewerk inhoudt: anderen enthousiasmeren voor jouw product. Als promotiemedewerker ga jij de straat op en laat je klanten kennismaken met een nieuw drankje, een nieuwe maaltijd of andere producten. Je geeft informatie en vertelt gepassioneerd wat er zo goed aan is. Een leuke baan met veel klantcontact, dus! Bekijk snel onze promotiewerk vacatures en solliciteer direct.

Werken in Den Bosch

Den Bosch is een van de leukste steden om promotiewerk te doen. Er zijn niet alleen veel bedrijven gevestigd, maar je kunt in je vrije tijd ook lekker genieten van de stad zelf. Eet een Bossche bol van Jan de Groot, bezoek de Sint-Jan, vier carnaval in februari of maak een tochtje over de Binnendieze. Als je even lekker wilt ontspannen, kun je altijd een drankje doen op een terrasje in het centrum. Je hoeft je hier dus nooit te vervelen! Wil jij graag werken in Den Bosch? Check dan onze vacatures.


Word promotiemedewerker in Den Bosch

Lijkt het jou wel wat om als promotiemedewerker aan de slag te gaan? Mooi! Het is een leuke functie waar je veel met collega’s en klanten omgaat, dus je moet goed kunnen communiceren. Ook is het handig als je een proactieve houding hebt, zodat je meer mensen aanspreekt. Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct op onze promotiemedewerker in Den Bosch!

Aan het werk als gastvrouw of gastheer

Onder promotiewerk vacatures vallen ook functies als gastheer of gastvrouw. In deze functie is het jouw taak om een feestje zo goed mogelijk te laten verlopen. Je checkt de gastenlijst, deelt drankjes uit en verwelkomt de gasten. Een leuke baan met veel verschillende taken! Kijk nu of er promotiewerk vacatures in Den Bosch openstaan, en solliciteer direct!

Meer informatie

Word parttime horecamedewerker op toffe locaties in Oss!

Word fulltime horecamedewerker op toffe locaties in Oss!

Start nu als fulltime horecamedewerker op Texel

Reizen als glasvezel klantadviseur door het hele land

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Werken op het strand als tijdelijk fulltime host op Texel

Wil je een flexibele job als promotiemedewerker in Nederland

Figurant worden? Neem een kijkje achter de schermen!

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals in Nederland!

Spontaan en enthousiast? Ga aan de slag in de promotie!

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..