Promotiewerk vacatures Oss

Er zijn 14 promotiewerk vacatures in Oss gevonden.

Ben je op zoek naar een toffe baan in Oss? Lekker bijverdienen en ondertussen aan je skills werken? Dan zit je goed bij de promotiewerk vacatures in Oss en omstreken op deze pagina. In deze sector hebben we vooral veel bijbanen en tijdelijke klussen, zodat je werken goed kunt combineren met bijvoorbeeld een studie, je gezin of sociale leven. Tijd zat om flink te cashen? Met de promotiewerk vacatures in Oss is van alles mogelijk. Geef je voorkeuren aan met de filters, dan kom je die ideale job vanzelf tegen.

Boost je skills en bankrekening als promotiemedewerker

Als je dan toch voor een bijbaan gaat, kun je maar beter een uitdagende zoeken. En die vind je zat tussen de promotiewerk vacatures in Oss. Als promotiemedewerker word je namelijk elke dag weer uitgedaagd om zoveel mogelijk nieuwe klanten, kopers of donateurs te werven. Deel bijvoorbeeld gratis samples uit van nieuwe producten, haal geld op voor het goede doel of overtuig mensen van het belang van groene energie. Met jouw enthousiasme en slimme verkooptrucs is dat appeltje eitje. Toch? Check dan welke promotiewerk vacatures in Oss we op dit moment voor je hebben en solliciteer op je favoriet.

Word host of hostess in Oss

Wist je dat de promotiewerk vacatures in Oss méér zijn dan banen als promotor alleen? Je kunt bijvoorbeeld ook aan de slag als host of hostess. Hoef je niet te lopen leuren, alleen gasten of klanten te verwelkomen en vriendelijk te woord te staan. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag op een evenement, in een winkel of bij de plaatselijke golfclub, waar je mensen ontvangt, de weg wijst en vragen beantwoordt. Zet die killer smile maar alvast op, en reageer op een van de promotiewerk vacatures in Oss als host(ess).

Meer informatie

Word parttime horecamedewerker op toffe locaties in Oss!

Word fulltime horecamedewerker op toffe locaties in Oss!

Per direct: reizende receptionist in Den Bosch!

Start direct als fulltime content creator in Den Bosch!

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Ga aan de slag als flexibele medewerker bediening & bar bij Loetje in Vught

Reizen als glasvezel klantadviseur door het hele land

Start nu als fulltime horecamedewerker op Texel

Werken op het strand als tijdelijk fulltime host op Texel

Wil je een flexibele job als promotiemedewerker in Nederland

Kies waar én wanneer jij werkt als freelancer in Nijmegen!

Spontaan en enthousiast? Ga aan de slag in de promotie!

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals in Nederland!

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..