ICT vacatures Drachten

Er zijn 7 ict vacatures in Drachten gevonden.

Wil jij aan de slag in de ICT? Vacatures genoeg, maar zie die ene perfecte match maar eens te vinden. YoungCapital helpt je graag op weg. Met de ICT vacatures in Drachten op deze pagina, bijvoorbeeld. Of je nu zoekt naar een bijbaan voor whizzkids of toe bent aan een next step in je carrière als developer: de ICT vacatures in Drachten zijn sowieso het scrollen waard. See it for yourself en solliciteer op je favoriet. Wie weet kun je dan binnenkort al aan de slag met jouw nieuwe uitdaging.

Van traineeships tot fulltime functies

De ICT vacatures in Drachten zijn zo gevarieerd als wat. Kom jij net uit de schoolbanken? Kies dan voor een van de startersfuncties of kickstart je carrière met een IT-traineeship op maat. Zo werk je aan je programmeerskills en doe je werkervaring op at the same time. Maar ook aan de meer ervaren types hebben de ICT vacatures in Drachten genoeg te bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een baan als software engineer? Kijk trouwens ook eens buiten Drachten, want we hebben vooral veel ICT vacatures in Groningen, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Voor je droombaan reis je graag ietsie verder, toch?

Hé Drachten, wat heb je nog meer?

Zijn die ICT vacatures in Drachten toch niet helemaal jouw ding? Maakt niet uit, want we hebben nog veel meer leuke uitdagingen in deze Friese stad voor je. Handel bijvoorbeeld telefonische vragen af als klantenservice medewerker bij PostNL of zet je leidinggevende skills in als filiaalmanager bij ALDI. Ook in de logistiek, horeca en bij diverse winkels staan vacatures open. Scrol eens verder en vind een baan in Drachten die goed bij je past.

Meer informatie

IT Traineeship in Noord-Oost Nederland

Behaal je hbo-diploma en word software engineer

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Werk als software developer en haal je hbo-diploma

Kosteloos hbo-opgeleid worden tot functioneel beheerder

Maak een carrièreswitch met een IT Traineeship van YC NEXT!