ICT-vacatures in Leeuwarden

Er zijn 11 ICT-vacatures in Leeuwarden gevonden.

Woon je in Leeuwarden en ben je op zoek naar een leuke ICT-vacature? Dan ben je op de juiste pagina beland. Wij hebben veel ICT-vacatures in Leeuwarden openstaan. Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een interessante fulltime functie om je carrière mee te beginnen? Of werk je al een tijdje en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Ook dan kun je op onze website vinden wat je zoekt. Scrol maar eens door de ICT-vacatures in Leeuwarden die je op deze pagina kunt vinden. Als er iets interessants voor je bij zit, kun je direct solliciteren. Dit kun je doen met je YoungCapital-profiel; daarmee is je reactie binnen no-time verstuurd!

Werken in Leeuwarden

Woon je in de provincie Friesland en ben je op zoek naar een baan in de IT? Dan is Leeuwarden een leuke stad om te werken. Hier kun jij je ook na je werk prima vermaken. Je kunt er met vrienden of familie genieten van een hapje of drankje in een van de vele restaurants of cafés. Ook kun je er een middagje gaan winkelen of na je werk nog wat boodschappen doen. Lijkt werken in Leeuwarden jou wel wat? Bekijk dan onze ICT-vacatures in Leeuwaren en solliciteer direct.


Ga aan de slag als IT-trainee in Leeuwarden

Heb je net jouw studie afgerond en wil jij jouw carrière een vliegende start geven? Dan is een IT-traineeship echt iets voor jou! Tijdens een traineeship word je opgeleid tot IT-professional. Een leerzame functie dus, waarin je ook veel werkervaring opdoet. Denk jij dat dit de perfecte manier is om jouw werkende leven te beginnen? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer direct!

Word app-developer in Leeuwarden

Ben jij een creatieve ICT'er op zoek naar een leuke baan? Dan is een baan als app-developer echt iets voor jou! In de functie houd jij je bezig met het schrijven en bedenken van apps voor besturingssystemen, zoals iOS en Android. Ook los je problemen op en beantwoord je vragen over de apps. Is dit jouw droombaan? Scrol dan snel door onze vacatures en solliciteer meteen!

Start je carrière als Java-developer in Leeuwarden

Weet jij alles van de programmeertaal Java en ben je op zoek naar een baan in de ICT? Dan kun je als Java-developer aan de slag! In deze functie houd jij je bezig met het ontwerpen en implementeren van Java-toepassingen. Mochten er problemen zijn, dan los jij deze op. Zie jij jezelf al als Java-developer werken? Bekijk dan snel welke vacatures wij in Leeuwaren open hebben staan!

Meer informatie

Defensie zoekt RPA Developers in Nederland!

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!
Top Job

Traineeship Data Analist in regio Groningen

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Traineeship DevOps engineer Groningen, Leeuwarden of Assen

Wordt software developer in Groningen

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Junior IT-specialist bij Achmea in Leeuwarden

Systeembeheerder in Leeuwarden

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Start binnenkort met werken bij Mollie

Fulltime IT traineeship: leren én geld verdienen

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Fulltime aan de slag als ICT Medewerker bij YoungCapital NEXT