ICT-vacatures in Leeuwarden

Woon je in Leeuwarden en ben je op zoek naar een leuke ICT-vacature? Dan ben je op de juiste pagina beland.

Wij hebben veel ICT-vacatures in Leeuwarden openstaan. Of je nu net afgestudeerd bent en op zoek naar een interessante fulltime functie om je carrière mee te beginnen, of al een tijdje werkt en toe bent aan de volgende stap in je carrière, je kunt op onze website vinden wat je zoekt. Scrol maar eens door de ICT-vacatures in Leeuwarden die je op deze pagina kunt vinden. Als er iets interessants voor je bij zit, kun je direct solliciteren. Dit kun je doen met je YoungCapital-profiel; daarmee is je reactie binnen no-time verstuurd!

Werken in Leeuwarden

Woon je in de provincie Friesland en ben je op zoek naar een baan in de IT? Leeuwarden biedt niet alleen uitdagende ICT-vacatures, maar ook een gezellige omgeving om in te leven. Ontdek de mogelijkheden!

Ga aan de slag als IT-trainee in Leeuwarden

Heb je net jouw studie afgerond en wil jij jouw carrière een vliegende start geven? Een IT-traineeship biedt een leerzame functie waarin je veel werkervaring opdoet. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Word app-developer in Leeuwarden

Als creatieve ICT'er en app-developer houd jij je bezig met het schrijven en bedenken van apps. Een uitdagende rol waarin jouw creativiteit centraal staat. Is dit jouw droombaan? Solliciteer meteen!

Start je carrière als Java-developer in Leeuwarden

Als Java-developer werk je aan het ontwerpen en implementeren van Java-toepassingen. Een functie vol uitdagingen en probleemoplossende activiteiten. Zie jij jezelf in deze rol? Reageer dan op onze vacatures.

Veelgestelde vragen

  • Welke ICT-vacatures zijn er beschikbaar in Leeuwarden?
    In Leeuwarden zijn er diverse ICT-vacatures beschikbaar, van IT-traineeships tot specifieke rollen als app-developer of Java-developer. Ontdek de vacature die bij jou past en solliciteer direct.
  • Hoe kan ik solliciteren op een ICT-vacature in Leeuwarden?
    Solliciteren op een ICT-vacature in Leeuwarden doe je eenvoudig met je YoungCapital-profiel. Vind de vacature die bij je past, en met een paar klikken is je sollicitatie verstuurd.
  • Waarom werken in de ICT in Leeuwarden?
    Werken in de ICT in Leeuwarden biedt zowel uitdagende carrièremogelijkheden als een prettige leefomgeving. Combineer een boeiende ICT-functie met het genot van het Friese leven.

Junior Software Tester in Leeuwarden bij CJIB

Junior Agile Analist in Leeuwarden

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Informatieconsulent bij Gemeente Smallingerland in Drachten

Start binnenkort met werken bij Mollie

Fulltime IT traineeship: leren én geld verdienen

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Remote Job | Personalized Internet Ads Assessor - Dutch (NL)