ICT-vacatures in Goes

Er zijn 5 ICT-vacatures in Goes gevonden.

Ken jij je computer van binnen en van buiten? Perfect! De ICT-sector groeit ontzettend hard, dus er staan veel ICT-vacatures open op YoungCapital. Of je nu aan de slag wilt als back-end developer, C# .net developer of PHP-developer: met een ICT-opleiding kun je alles worden wat je wilt. Wil je een game ontwikkelen? Een app? Of gewoon een goede website bouwen? Het kan allemaal! Het enige wat je hoeft te doen is een profiel aanmaken op YoungCapital. Daarna kun je op al onze vacatures solliciteren.

Werken in Goes

Omdat de technologie steeds sneller gaat, komen er ook steeds meer banen in de ICT vrij. Ieder bedrijf wil een mooie website of een leuke app. Niet alleen bedrijven in de grote steden zijn op zoek naar ICT?ers, maar ook in Goes staan regelmatig ICT-vacatures open. Deze leuke stad in Zeeland staat vol met mooie, historische gebouwen. Denk aan het stadhuis uit de vijftiende eeuw, de Maria Magdalenakerk en de oude molen ?t Soepuus. Een andere toeristische trekpleister is de Stoomtrein van Goes naar Borsele: een mooie, zwarte locomotief die perfect past in een Harry Potter-film. Wil jij graag werken in Goes? Solliciteer dan direct op onze vacatures!

Word front-end developer in Goes

Vind jij niets leuker dan websites bouwen? Daar kun je dan je baan van maken! Als front-end developer houd jij je bezig met de ?voorkant? van de website. Je zorgt ervoor dat de knoppen werken, dat de lay-out goed staat en alle pagina?s werken. Is dit iets voor jou? Bekijk dan snel onze ICT-vacatures!

Bouw de leukste apps als app-developer

Verslaafd aan Pokémon Go? Tinder? Angry Birds? Als app-developer kun je dit soort apps voortaan zelf ontwikkelen! Als app-developer krijg je een aanvraag binnen voor een app, en die ga jij vervolgens vormgeven. Ben jij nog op zoek naar een baan als app-developer? Check dan snel onze ICT-vacatures!

Aan de slag als IT-trainee

Om je carrière een goede start te geven, kun je een traineeship gaan volgen. Als IT-trainee krijg je de kans om te werken en te studeren tegelijkertijd. Zo vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt. Wil jij je carrière een vliegende start geven? Bekijk dan nu onze ICT-vacatures!

Veelgestelde vragen

  • Hoe kan ik solliciteren op ICT-vacatures in Goes?
    Om te solliciteren op ICT-vacatures in Goes, maak je simpelweg een profiel aan op YoungCapital en solliciteer je direct op de vacatures die jou aanspreken.
  • Welke ICT-functies zijn populair in Goes?
    In Goes zijn vooral functies als front-end developer, app-developer en IT-trainee populair en veelgevraagd binnen de ICT-sector.
  • Wat zijn de voordelen van werken in de ICT in Goes?
    Werken in de ICT in Goes biedt je de kans om te werken in een historisch rijke omgeving met diverse ICT-rollen, van ontwikkeling tot management, in zowel start-ups als gevestigde bedrijven.