ICT-vacatures in Middelburg

Er zijn 7 ICT-vacatures in Middelburg gevonden.

Droom jij van een carrière in de ICT? Mooi! In de ICT staan namelijk erg veel vacatures open. Zo kun je aan de slag als app-developer, front-end developer, data-analist of game-designer. Het is een hele brede sector en er komen alleen maar meer banen en functies bij. Dat betekent dat je hier ook goed kunt verdienen! Binnen een paar jaar kun je jezelf al omhoogwerken naar een zwaardere functie, zoals systeembeheerder of consultant. Zou jij graag aan de slag willen gaan als ICT’er? Maak dan een profiel aan op YoungCapital en zoek een leuke vacature uit. Binnen een paar minuten is je sollicitatie de deur uit!

Werken in Middelburg

Voor een leuke functie in de ICT hoef je niet in de Randstad te zijn: ieder bedrijf in Nederland wil nu graag een mooie website en een goedwerkende app. Zo zijn er in Middelburg meer dan 4.500 ondernemingen gevestigd – en deze bedrijven zijn op zoek naar jou! In Middelburg is meer dan genoeg te doen. Er zijn niet alleen veel historische gebouwen te vinden, maar er worden ook regelmatig evenementen georganiseerd: denk hierbij aan de Mosselfeesten en het Jazzfestival. Zou jij dit weleens mee willen maken? Ga dan werken in Middelburg als ICT’er!


Geef je carrière een vliegende start als IT-trainee!

Heb jij een ICT-opleiding afgerond, maar kun je nog geen baan vinden? Dan kun je een traineeship volgen. Als IT-trainee kom je veel meer in aanmerking bij werkgevers, aangezien je je studie direct toepast op je werk. Is dit iets voor jou? Bekijk dan onze ICT-vacatures in Middelburg en solliciteer direct!

Word front-end developer in Middelburg

Ben jij het liefst de hele dag aan het surfen op het internet? Als front-end developer ontwerp jij de websites voor bedrijven en organisaties. Jij zorgt ervoor dat de ‘voorkant’ van de website er goed bij staat. Dankzij jou werken de knoppen en staat de content op de juiste plek. Is dit jouw droombaan? Solliciteer dan snel op onze ICT-vacatures!

Bouw de leukste apps als app-developer

Staat jouw telefoon vol met apps? Van Tinder tot WhatsApp en van Angry Birds tot Nu.nl? Dan ben jij misschien wel een goede kandidaat voor onze app-developer vacatures! Als app-developer ontwikkel je een app in opdracht van een klant. Jij zorgt ervoor dat het design en het ontwerp er zo goed mogelijk uit komen te zien. Als je nu reageert op onze ICT-vacatures, kun je volgende week al aan de slag!

Meer informatie