Vacatures promotiewerk Goirle

Er zijn 17 promotiewerk vacatures in de buurt van Goirle gevonden.

Een baan die binnen jouw drukke schema past en toch lekker betaalt, ligt niet zomaar voor het oprapen. Toch? Misschien wel, want tussen onze promotiewerk vacatures in Goirle vind je zat jobs die precies aan deze eisen voldoen. Werk al vanaf een paar uur per week. Toch liever op fulltime basis? Dat kan ook. En ervaring is in veel gevallen niet eens nodig. Scrol verder and see for yourself wat onze promotiewerk vacatures in Goirle te bieden hebben. Iets gevonden? Solliciteren met je YoungCapital-profiel is zo gedaan.

Promotiewerk vacatures in Goirle voor gastvrouw/gastheer

Een baan vinden die makkelijk te doen is naast je studie, andere job of je precious free time, en toch je rekening spekt? Overwogen om te werken als gastvrouw/gastheer? Als host(ess) ben jij hét gezicht van het bedrijf en aanspreekpunt van gasten. Werk bijvoorbeeld parttime voor een golfbaan, of grijp die tijdelijke job waarbij je op festivals staat. Je precieze werkzaamheden hangen af van waar je aan de slag gaat, maar ze zijn altijd divers. Gasten verwelkomen, inchecken en de weg wijzen, het hoort er allemaal bij. Check onze promotiewerk vacatures in Goirle en ontdek waar je zo aan de slag kunt. Werk je liever per klus? Zelf kiezen waar, wanneer en voor wie je werkt? Meld je aan bij YoungOnes en word freelancer. En neem de regie in eigen handen.

Promotiemedewerkers gezocht in Goirle en omstreken

Op zoek naar een fulltime, parttime of tijdelijke job waar je je commerciële en verkoopskills op los kunt laten gaan? Search no longer, want die job vind je tussen onze promotiewerk vacatures in Goirle. Promoot in winkels of winkelcentra een bedrijf als Eneco of Nespresso, of hit the streets om voorbijgangers kennis te laten maken met vernieuwde abonnementen of nieuwe producten. Of je nu een paar uur in de week je beste beentje(s) voorzet of fulltime aan de bak wil, met onze promotiewerk vacatures in Goirle kan het allemaal. Zie zelf wat we voor je hebben, scrol verder, en solliciteer met je YoungCapital-profiel.

Meer informatie

Word per direct fulltime senior sales promotor bij Pepperminds

Start per direct als fulltime sales captain bij Pepperminds

Side job as a sales employee at YoungOnes in Breda

Bijbaan Engelstalig sales medewerker voor YoungOnes in Breda

Engelstalig sales medewerker voor YoungOnes in Breda

Per direct: reizende receptionist in Den Bosch!

Parttime gastvrouw of gastheer in Den Bosch

Figurant worden? Neem een kijkje achter de schermen!

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals van Nederland!

Parttime sales promotiemedewerker bij een promotiebureau

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Word parttime promotor en geef je skills een boost!

Spontaan en enthousiast? Ga aan de slag in de promotie!

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..

De ideale baan, parttime promotor voor Pepperminds

Word parttime promotor bij een hip promotie bureau

Ga aan de slag als host / steward bij YoungCapital Direct!