Vacatures promotiewerk Goirle

Er zijn 8 promotiewerk vacatures in de buurt van Goirle gevonden.

Een baan die binnen jouw drukke schema past en toch lekker betaalt, ligt niet zomaar voor het oprapen. Toch? Misschien wel, want tussen onze promotiewerk vacatures in Goirle vind je zat jobs die precies aan deze eisen voldoen. Werk al vanaf een paar uur per week. Toch liever op fulltime basis? Dat kan ook. En ervaring is in veel gevallen niet eens nodig. Scrol verder and see for yourself wat onze promotiewerk vacatures in Goirle te bieden hebben. Iets gevonden? Solliciteren met je YoungCapital-profiel is zo gedaan.

Promotiewerk vacatures in Goirle voor gastvrouw/gastheer

Een baan vinden die makkelijk te doen is naast je studie, andere job of je precious free time, en toch je rekening spekt? Overwogen om te werken als gastvrouw/gastheer? Als host(ess) ben jij hét gezicht van het bedrijf en aanspreekpunt van gasten. Werk bijvoorbeeld parttime voor een golfbaan, of grijp die tijdelijke job waarbij je op festivals staat. Je precieze werkzaamheden hangen af van waar je aan de slag gaat, maar ze zijn altijd divers. Gasten verwelkomen, inchecken en de weg wijzen, het hoort er allemaal bij. Check onze promotiewerk vacatures in Goirle en ontdek waar je zo aan de slag kunt. Werk je liever per klus? Zelf kiezen waar, wanneer en voor wie je werkt? Meld je aan bij YoungOnes en word freelancer. En neem de regie in eigen handen.

Promotiemedewerkers gezocht in Goirle en omstreken

Op zoek naar een fulltime, parttime of tijdelijke job waar je je commerciële en verkoopskills op los kunt laten gaan? Search no longer, want die job vind je tussen onze promotiewerk vacatures in Goirle. Promoot in winkels of winkelcentra een bedrijf als Eneco of Nespresso, of hit the streets om voorbijgangers kennis te laten maken met vernieuwde abonnementen of nieuwe producten. Of je nu een paar uur in de week je beste beentje(s) voorzet of fulltime aan de bak wil, met onze promotiewerk vacatures in Goirle kan het allemaal. Zie zelf wat we voor je hebben, scrol verder, en solliciteer met je YoungCapital-profiel.

Fulltime gastheer in Cromvoirt

Parttime merkambassadeur bij jong bedrijf in Den Bosch

Spontaan en enthousiast? Ga aan de slag in de promotie!

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Kom werken op de tofste festivals in 2024

Kom werken op de gezelligste evenementen

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..

Bijbaan vanuit huis - Verdien geld met enquêtes