HR-vacatures in Groningen

Er zijn 17 HR-vacatures in Groningen gevonden.

Heb jij goede mensenkennis en ben je op de hoogte van het arbeidsrecht en de sociale wetgeving? Dan staat er vast en zeker een leuke baan voor jou tussen onze HR-vacatures in Groningen! In de HR kun je verschillende kanten op, maar altijd staat het contact met mensen centraal. De administratie is ook een heel belangrijk onderdeel. Ben jij proactief en nauwkeurig? Bekijk dan nu onze parttime en fulltime HR-vacatures in Groningen!


Ga werken als HR-medewerker in Groningen

Als HR-medewerker help je anderen op de HR-afdeling bij hun werkzaamheden, bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van nieuw beleid, werving en selectie van nieuw personeel, het verzuimbeleid of de communicatie met de arbeidsmarkt. Ook heb je veel administratieve taken, zoals het opmaken van contracten en het notuleren bij vergaderingen. Het personeel kan bij jou terecht als ze vragen of opmerkingen heeft. Jij biedt een luisterend oor en speelt het als het nodig is door naar het management. Wil jij graag (mede)verantwoordelijk zijn voor het personeels- en organisatiebeleid in een bedrijf? Check dan onze HR-medewerker vacatures!

Word recruiter in Groningen

Jij koppelt als een matchmaker bedrijven en werkzoekenden aan elkaar. Via verschillende wervingskanalen, zoals vacatures en LinkedIn, zorg jij ervoor dat aan de behoefte van het bedrijf wordt voldaan en dat ook de kandidaat zich helemaal op zijn of haar plek voelt. Zijn beide partijen tevreden en wordt de nieuwe medewerker aangenomen? Dan zorg jij voor de administratie rondom de indiensttreding en ga je weer op zoek naar nieuwe matches! Spreekt dit je aan? Bekijk dan onze recruiter vacatures in Groningen en solliciteer meteen als je een leuke baan of bijbaan ertussen ziet staan!

Meer informatie

Word stagiair bij YoungCapital in Groningen

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

Fulltime Commercieel Recruiter bij YoungCapital in Groningen

Fulltime Sales Recruiter bij YoungCapital Groningen

Word intercedent bij YoungCapital in Groningen

Word fulltime recruiter bij YoungCapital Groningen

Stage als recruiter in Groningen bij YoungCapital MKB!

Recruiter werving & selectie bij YoungCapital in Groningen

Kom werken als HR-consultant bij Webhelp

Inhouse recruiter voor Nabuurs in Leek bij YoungCapital

Vind een Unilever stage via onze pool

Word landelijk recruiter bij YoungCapital!

YoungCapital is landelijk op zoek naar nieuwe recruiters!

Inhouse planner voor YoungCapital landelijk

Projectmanager Recruitment bij YoungCapital

Fulltime project recruiter bij YoungCapital

Stage bij MTV of 3FM

Recruiters met management ambitie gezocht voor YoungCapital