Vacatures recruiter Groningen

Er zijn 9 recruiter vacatures in Groningen gevonden.

Lastig, hè? Een toffe baan vinden bij een bedrijf waar ook veel aandacht is voor je persoonlijke groei. Waar je nog volop kunt doorleren terwijl je werkt, maar waar ook zeker tijd wordt gemaakt voor wat plezier. Dan heb je nog niet de recruiter vacatures bij YoungCapital gezien. Ga aan de slag als recruiter in Groningen en profiteer gelijk van alle voordelen van werken bij YoungCapital.

Recruiter in Groningen

Als recruiter in Groningen krijg jij je eigen klanten toegewezen. Voor hen zet jij je elke dag weer in om de beste kandidaten te vinden. Hoe je dat precies doet? Je zoekt LinkedIn af en organiseert selectiedagen. Daarna is het tijd om de selectie te maken. Je voert sollicitatiegesprekken en stelt de beste kandidaten voor aan de klant. En dan is je werk als recruiter in Groningen klaar, toch? Think again. Je begeleidt de kandidaat de hele periode dat hij of zij werkt bij de klant.

Werken in Groningen heeft ook z’n voordelen. Als recruiter in Groningen werk je namelijk bij een toffe vestiging midden in het centrum van Groningen. Samen met een team van gezellige collega’s behalen jullie het beste resultaat voor de klant én de kandidaat. Nog een reden nodig om aan de slag te gaan als recruiter bij YoungCapital? Wat denk je van leuke teamuitjes, een jaarlijks festival en toegang tot onze University.

Ready for your next step? Check dan onze recruiter vacatures en word recruiter in Groningen.

Meer informatie

Word stagiaire bij YoungCapital in Groningen

Word fulltime recruiter bij YoungCapital Groningen

Fulltime Sales Recruiter bij YoungCapital Groningen

Commercieel talent: Recruiter bij YoungCapital in Groningen

Word fulltime recruiter voor recruitmentbureau in Groningen

YoungCapital is landelijk op zoek naar nieuwe recruiters!

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Fulltime Senior Recruiter Logistiek gezocht bij YoungCapital

Recruiter bij landelijk team van YoungCapital in Hoofddorp

Fulltime Project Recruiter bij YoungCapital