Promotiewerk vacatures Heerhugowaard

Er zijn 12 promotiewerk vacatures in Heerhugowaard gevonden.

Jij bent op zoek naar de allergezelligste (bij)baan van het land. En dus check je de promotiewerk vacatures in Heerhugowaard. Slim, want het motto in deze branche luidt: work hard, play hard. Tijdens je dienst trek je alles uit de kast om klanten te werven of een product aan de man te brengen. Maar er is ook genoeg ruimte voor lol. Je werkt namelijk samen met leuke collega’s, kletst de hele dag, komt op de vetste locaties (festivalletje hier, evenementje daar) én verdient een lekker loon. Waar je die promotiewerk vacatures in Heerhugowaard vindt? Gewoon, hieronder. So keep scrollin’.

Aan de slag als promotiemedewerker in Heerhugowaard

De populairste functie tussen de promotiewerk vacatures in Heerhugowaard is natuurlijk die van promotiemedewerker. Je gaat aan de slag voor mooie merken en gooit alles in de strijd om abonnementen te verkopen of donateurs te werven. De ene dag promoot je bijvoorbeeld een nieuwe koptelefoon in de MediaMarkt, terwijl je volgende dag samples van nieuw drankje uitdeelt op het station. Lekker divers hè, die promotiewerk vacatures in Heerhugowaard?

Ook voor hosts en hostesses

Niet alle promotiewerk vacatures in Heerhugowaard draaien om verkoop. Die big smile komt bijvoorbeeld ook goed van pas bij een job als host of hostess. Verwelkom bijvoorbeeld gasten aan boord van een cruiseschip, entertain feestgangers bij een photobooth of verwelkom klanten in een winkel. Keuzes genoeg, bij de promotiewerk vacatures in Heerhugowaard. Solliciteer op een parttime of tijdelijke baan, of word eigen baas en scoor losse klussen via YoungOnes. Zo bepaal je als freelancer waar, wanneer, en voor wie je werkt.

Meer informatie

Word nu parttime merkambassadeur bij jou in de buurt

Word parttime host op de wereldberoemde kaasmarkt in Alkmaar

Start nu als fulltime horecamedewerker op Texel

Reizen als glasvezel klantadviseur door het hele land

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Werken op het strand als tijdelijk fulltime host op Texel

Wil je een flexibele job als promotiemedewerker in Nederland

Flexibele bijbaan als verkoper bij jou in de buurt

Figurant worden? Neem een kijkje achter de schermen!

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals in Nederland!

Spontaan en enthousiast? Ga aan de slag in de promotie!

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..