Promotiewerk vacatures in Purmerend

Er zijn 14 promotiewerk vacatures in Purmerend gevonden.

Promotiewerk is een van de leukste sectoren om in te werken! Je laat klanten kennismaken met nieuwe producten, werkt lekker buiten op straat én krijgt nog eens goed betaald! Wat ga je precies doen? Als promotiemedewerker is het jouw taak om producten te promoten. Denk aan drankjes, snacks, parfum en nog veel meer! Je deelt gratis samples uit en vertelt de klant waar het product voor staat. Dankzij jouw enthousiasme wil de klant gelijk twee dozen bestellen. Is dit jouw droombaan? Bekijk dan snel onze promotiewerk vacatures en solliciteer direct!

Werken in Purmerend

Voor promotiewerk vacatures hoef je niet ver te zoeken. Als jij in Purmerend woont, kun je misschien gewoon in de supermarkt bij jou in de buurt aan de slag. Hier ga je achter een standje staan en deel je hapjes uit die in de reclame zijn. Maar Purmerend heeft nog meer te bieden. Je kunt hier naar de bioscoop, de markt, of in het weekend een dagje Amsterdam doen. Omdat de hoofdstad goed te bereiken is, is Purmerend vooral populair onder forenzen. Zou jij hier ook wel willen wonen en werken? Scrol dan naar beneden voor onze promotiewerk vacatures in Purmerend!

Aan het werk als gastheer of gastvrouw in Purmerend

Organiseer jij altijd de leukste feestjes? Daar kun je nu je geld mee verdienen! Als gastheer of gastvrouw is het jouw taak om gasten te vermaken, drankjes uit te delen en na het feestje schoon te maken. Dankzij jou heeft iedereen de tijd van zijn leven! Zou jij dit werk wel willen doen? Reageer dan op onze promotiewerk vacatures in Purmerend!

Word promotiemedewerker in Purmerend

Heb je een leuke vacature gezien en zou je graag aan de slag willen gaan als promotiemedewerker? Dan hoef je alleen nog maar te solliciteren! Met je YoungCapital-profiel, cv en motivatiebrief is je sollicitatie binnen een paar minuten verstuurd. Misschien ga jij volgende week al aan de slag als promotiemedewerker in Purmerend!

Veelgestelde vragen

  • Hoe vind ik promotiewerk in Purmerend?
    Bij YoungCapital vind je eenvoudig promotiewerk vacatures in Purmerend. Of je nu op zoek bent naar een parttime of fulltime baan, er is altijd iets dat bij je past.
  • Wat maakt werken in Purmerend aantrekkelijk?
    Werken in Purmerend betekent werken in een levendige stad met veel mogelijkheden, dichtbij Amsterdam maar met een eigen karakter en veel lokale evenementen.
  • Welke vaardigheden heb ik nodig voor promotiewerk?
    Voor promotiewerk zijn enthousiasme, goede communicatieve vaardigheden en een proactieve houding essentieel. Je moet in staat zijn om producten op een overtuigende manier te presenteren.

Word fulltime telefonisch verkoopmedewerker bij DPG Media in Amsterdam

Parttime merkambassadeur bij jong bedrijf in Amsterdam

Start als host bij de Amsterdam ArenA!

Start als steward bij de Amsterdam ArenA!

Word host bij de Amsterdam ArenA!

Ga aan de slag als steward bij de Amsterdam ArenA!

Word parttime tankstation medewerker in Alkmaar

Eenmalig promotiemedewerker voor een uitgeverij in Haarlem

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Aan de slag als freelancer in Amsterdam voor €17 p/u!

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Kom werken op de tofste festivals in 2024

Kom werken op de gezelligste evenementen

Spontaan en enthousiast? Ga aan de slag in de promotie!

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..