Schoonmaak vacatures in Helmond

Er zijn 19 schoonmaak vacatures in Helmond gevonden.

Zit jij niet graag stil en vind je het niet erg de handen uit de mouwen te steken? Ben je ook nog eens supernetjes en nauwkeurig? Dan is een baan in de schoonmaak iets voor jou! Welke studie je ook doet, of hebt gedaan, je kunt altijd aan het werk in de schoonmaak. Spierballen zijn in deze sector geen overbodige luxe, want het kan fysiek uitdagend werk zijn. Ook in Helmond hebben we schoonmaak vacatures openstaan voor je. Solliciteren kan heel makkelijk met je YoungCapital-profiel; binnen vijf minuten heb je je sollicitatie verstuurd! Zit er nu even niks voor je tussen in Helmond? Kijk dan ook eens naar onze vacatures in de omgeving, bijvoorbeeld in Eindhoven, Boxtel of Weert.

Schoonmaker

Als schoonmaker kun je werken bij uiteenlopende bedrijven en organisaties, zoals scholen of kantoren. Er is genoeg te vinden in Helmond. Je maakt vaak je eigen planning, schat in wat er schoongemaakt moet worden en hoe, en je voert de werkzaamheden uit. Zo ben je de hele dag lekker actief bezig, en je hoeft je geen moment te vervelen.

Operator

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en houd je niet van stilzitten? Dan is een (bij)baan als operator voor jou weggelegd. Als operator ben jij verantwoordelijk voor de verschillende automaten binnen een bedrijf: je zorgt dat er altijd koffie en thee is, en dat iedereen van snoep of koek kan genieten in de pauze. Wil jij in Helmond aan de slag als operator? Kijk snel welke vacatures we hebben openstaan!

Facilitair medewerker

Zoek je een leuke bijbaan in Helmond? Of wil je graag fulltime of parttime werken in Helmond? Je kunt aan de slag als facilitair medewerker. Je houdt je vooral bezig met allerlei huishoudelijke werkzaamheden binnen je bedrijf. Je verzorgt bijvoorbeeld de lunch, en zorgt ervoor dat alle post bij de juiste personen terechtkomt. Het is een veelzijdige functie!

Veelgestelde vragen

  • Hoe vind ik een schoonmaak vacature in Helmond?
    Zoek je schoonmaakwerk in Helmond? Bij YoungCapital vind je eenvoudig de nieuwste vacatures in jouw regio. Solliciteer snel online!
  • Wat heb ik nodig om in de schoonmaak te werken?
    Voor schoonmaakwerk heb je geen specifieke opleiding nodig, maar een goede werkinstelling en de bereidheid om hard te werken zijn essentieel.
  • Kan ik ook parttime werken in de schoonmaak in Helmond?
    Ja, er zijn zowel parttime als fulltime schoonmaakbanen beschikbaar in Helmond. Bekijk onze vacatures om de perfecte match te vinden.

Tijdelijk parttime facilitair medewerker in Eindhoven

Start als fulltime operator koffie machines in Eindhoven

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Start nu als parttime receptionist in Eindhoven

Tijdelijk fulltime operator van koffie machines in Eindhoven

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Tijdelijk parttime servicedesk medewerker in Eindhoven

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Facilitair medewerker bij parkeerbedrijf in Eindhoven

Ochtendwerk: magazijnmedewerker bij DHL Express in Beringe

Kies voor een bijbaan als schoonmaker en verdien lekker bij (pool)

Digital assistant voor thuiswerkers / Home office assistant

Lekker bijverdienen met klusjes en karweitjes (pool)

Goed betaalde bijbaan als schoonmaker!

Vakantiewerk Schoonmaak in Helmond

Vakantiewerk Schoonmaak in Heeze

Vakantiewerk Schoonmaak in Eindhoven

Vakantiewerk Schoonmaak in Veghel

Vakantiewerk Schoonmaak in Best

Bijbaan ASML Gowning in Veldhoven

Vakantiewerk schoonmaak in Venray

Vakantiewerk Schoonmaak in Budel