Sales vacatures in Hoorn

Er zijn 15 sales vacatures in Hoorn gevonden.

Ben jij op zoek naar sales vacatures in Hoorn? Dan zit je bij YoungCapital goed. Wij bieden jou leuke vacatures aan waar je veel kunt leren. Dus ben je op zoek naar een geschikte fulltime baan? Bekijk dan snel de onderstaande vacatures. Studeer je nog? Naast fulltime sales vacatures beschikken wij ook over parttime sales vacatures in Hoorn. De parttime sales vacatures zijn goed te combineren naast je studie als bijbaan. Solliciteer op een functie als commercieel medewerker, verkoopmedewerker of accountmanager in Hoorn.

Werken in Hoorn

Hoorn is een sfeervolle stad gelegen in de regio West-Friesland, in de provincie Noord-Holland. Er is van alles te beleven in Hoorn. Er zijn gezellige kroegjes, leuke restaurantjes en er is een winkelstraat waar veel modezaken zijn gevestigd. In Hoorn zijn de échte speciaalzaken nog steeds te vinden, maar de landelijke winkelketens ontbreken hier ook niet. Dus ben je op zoek naar sales vacatures in Hoorn? Kijk dan snel verder!

Commercieel medewerker worden in Hoorn

Wil je commercieel medewerker in Hoorn worden? Dat kan. Als commercieel medewerker is het belangrijk dat je beschikt over zelfvertrouwen en overtuigingskracht. Je bent in staat om producten te verkopen omdat je er zelf ook in gelooft. Lukt een sale je niet? Dan probeer je het de volgende keer gewoon weer opnieuw. Kun jij jezelf hierin vinden? Wacht dan niet langer en solliciteer snel op één van de sales vacatures in Hoorn.

Verkoopmedewerker in Hoorn

Wil je graag in een winkel werken? Kies dan voor een vacature als verkoopmedewerker in Hoorn. Als verkoopmedewerker zorg je er voor dat de klant tevreden en met een goed gevoel de winkel verlaat. Daarnaast vind je het belangrijk dat de winkel er tip top uitziet en dat je kennis hebt over de producten die je verkoopt. Iets voor jou? Check dan de sales vacatures in Hoorn.

Word accountmanager in Hoorn

Als accountmanager ben je het visitekaartje van het bedrijf. Je zorgt ervoor dat de relatie tussen het bedrijf en de klant goed verloopt en dat beide partijen tevreden zijn. Als accountmanager beschik je over sterke communicatie skills. Lijkt dit jou wat? Reageer dan vandaag nog makkelijk met jouw YoungCapital profiel op één van de sales vacatures in Hoorn.

Meer informatie

KPN zoekt klantadviseur buitendienst in regio Noord-West voor 20 uur pw

Top Job

Start als fulltime commercieel medewerker in regio Noord-Holland

Verkoper voor Budget Energie in de MediaMarkt

Fulltime Consultant Duurzaamheid gezocht voor Midden of West Nederland. in Amsterdam en Alkmaar

Start fulltime als energie adviseur bij snelgroeiend bedrijf in Amsterdam en Alkmaar

Fulltime sales medewerker in Alkmaar

Parttime callcenter medewerker in Alkmaar

Word parttime sales promotor bij een promotiebureau

Fulltime Aankomend Shopmanager bij T-Mobile

Word parttime promotor en geef je skills een boost!

Word parttime promotor bij een hip promotie bureau

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

De ideale bijbaan, parttime promotor voor Pepperminds

Als verkoopmedewerker in de telecom aan de slag

Werk als commercieel medewerker via onze pool