HR vacatures Houten

Er zijn 6 hr vacatures in Houten gevonden.

Ben jij een sociaal type en heb je een HR-diploma in the pocket? Dan zijn de HR vacatures in Houten op deze pagina echt iets voor jou. Fulltime, parttime of als stage, het kan allemaal. Het maakt ons niet uit of je net uit de schoolbanken komt of juist al wat ervaring hebt, want er is vaak voor ieder wat wils. Dus klik eens rond of scrol verder en ontdek welke HR vacatures in Houten op dit moment openstaan. Heb je een vacature gevonden die je aanspreekt? Met een YoungCapital-profiel solliciteer je in no-time.

Gezocht: recruiters in Houten

Of daar ergens in de buurt, want tussen de HR vacatures in Houten vind je stiekem vooral veel banen in Utrecht en Amersfoort. Het maakt jou niks uit dat je ietsie verder moet reizen om op je werk te komen, want jij wil graag aan de slag met deze toffe job. Als recruiter heb je een veelzijdige functie waarin het allemaal draait om de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je selecteert kandidaten en voert selectiegesprekken, maar schrijft bijvoorbeeld ook vacatures en onderhoudt contact met klanten. Kijk eens tussen de HR vacatures in Houten of we op dit moment bij YoungCapital op zoek zijn naar nieuwe recruiters, of ga aan de slag bij een ander mooi bedrijf.

Word HR-medewerker in Houten

Ben jij vooral administratief sterk? Misschien past een baan als HR-medewerker dan beter bij je. Met jouw organisatorische talent zorg je er in deze functie voor dat werknemers helemaal tevreden zijn. Je doet bijvoorbeeld de salarisadministratie, stelt contracten op en regelt trainingen en cursussen. Wil je aan de slag in deze allround functie? Misschien staat jouw ideale baan wel tussen de HR vacatures in Houten. Check het hieronder.

Meer informatie