HR-vacatures in Wageningen

Er zijn 16 HR-vacatures in Wageningen gevonden.

Op zoek naar een uitdaging op HR-gebied? En wil je aan de slag in Wageningen, dé studentenstad van Nederland? Dan zit je bij YoungCapital goed. Wij bieden jou de leukste HR-vacatures. Of je nu parttime of fulltime aan de slag wilt, doordeweeks of in het weekend: via ons vind je HR-vacatures in Wageningen waar je blij van wordt.

Werken in Wageningen

Wageningen is perfect voor studenten, pas afgestudeerden en young professionals. Onder andere vanwege de universiteit wonen een hoop jongeren in deze stad. Bedrijven spelen daar maar wat graag op in: veel organisaties vestigen zich juist om deze reden in Wageningen. Voor jou als jongere heeft werken in Wageningen dus enorme voordelen. Van een grote keuze in bedrijven tot enorme carrièremogelijkheden. Werken in Wageningen is ideaal!


HR-medewerker in Wageningen worden?

HR-medewerker in Wageningen zijn, betekent allround inzetbaarheid. Jij staat altijd klaar voor de medewerkers van jouw bedrijf! Je houdt de personeelsadministratie bij, noteert ziekteverzuim en werkt vaak mee aan de contracten van nieuwe medewerkers. Met iedere vraag op HR-gebied kunnen collega’s bij jou terecht. HR-medewerker worden? Check onze HR-vacatures in Wageningen!

Word salarisadministrateur in Wageningen

Goed met cijfers en klaar voor een bak verantwoordelijkheid? Word salarisadministrateur in Wageningen! Jij bent een spin in het web als het om salaris gaat. Jij gaat ervoor om je collega’s blij te maken. Dankzij jouw werk heeft iedereen zijn geld op tijd op zijn bankrekening staan. Is de functie van salarisadministrateur in Wageningen wat voor jou? Bekijk dan onze vacatures!

In Wageningen aan de slag als recruiter

Spot jij met gemak talent? Weet jij social media af te struinen voor veelbelovende nieuwe medewerkers? Dan ben jij gemaakt voor de functie van recruiter! Een groot deel van onze HR-vacatures in Wageningen is geschikt voor recruiters. Jij bent dé schakel tussen opdrachtgever en potentiële medewerker. Klinkt goed? Scrol dan snel naar beneden voor de leukste HR-vacatures in Wageningen!

Meer informatie

Start direct met een leuke baan als recruiter in Nijmegen

Maak de ideale match als Recruiter bij YoungCapital Arnhem

Commercieel Recruiter bij YoungCapital Nijmegen gezocht

YoungCapital is landelijk op zoek naar nieuwe recruiters!

Vind een Unilever stage via onze pool

Word procesmanager bij YoungCapital

Word Landelijk Recruiter bij YoungCapital!

Parttime stagiaire bij YoungCapital in Nederland

Stage bij MTV of 3FM

Recruitment projectmanager bij YoungCapital

Project Coördinator Recruitment bij YoungCapital

Projectmatige Recruitmentmanager bij YoungCapital

Projectmanager Recruitment bij YoungCapital

Per direct: parttime Landelijk Recruiter bij YoungCapital!

Fulltime Project Recruiter bij YoungCapital

P&O adviseur in Oss