Winkel vacatures in Lelystad

Er zijn 13 winkel vacatures in Lelystad gevonden.

Centen verdienen door aan de slag te gaan in het weekend, in de avonduren, of zelfs overdag aan de slag? En bereid om hard te werken en je cv aan te vullen? Dan zijn onze winkel vacatures in Lelystad precies wat je zoekt. Word kassamedewerker, vakkenvuller, of winkelmedewerker en zorg ervoor dat klanten een bijzondere ervaring hebben in de winkel. Dankzij jou kunnen ze alles vinden, wordt er netjes afgerekend, en hoeven ze nooit lang te wachten. En hier krijg je een lekkere loon voor terug. Iets voor jou? Scrol verder en solliciteer op één van onze winkel vacatures in Lelystad.

Winkel vacatures in Lelystad zoeken kassamedewerkers

“Uw totaal komt neer op € 85,06. Spaart u zegels? Wilt u de bon?” Als kassamedewerker in Lelystad rekenen de klanten bij jou af. Zo ben je het visitekaartje van de winkel. Dus je zorgt ervoor dat je nauwkeurig en snel werkt. Is dat een eitje voor jou? Check dan onze winkel vacatures in Lelystad en solliciteer op onze vacatures voor kassamedewerkers.

Werken als vakkenvuller in Lelystad

Kassawerk is niets voor jou, dus je zoekt onze winkel vacatures in Lelystad af voor een job als vakkenvuller. Tijdens je dienst loop je met een kar vol producten de winkel in en vult alles bij voor zover het past. Alles ziet er dankzij jou strak en overzichtelijk uit. Altijd, of je nu parttime of fulltime werkt. En met je team maak je het altijd gezellig, want was is werk zonder een beetje plezier? Als dit is wat je zoekt, scrol dan verder naar onze winkel vacatures in Lelystad en solliciteer met je YoungCapital-profiel.

Aan de slag als winkelmedewerker in Lelystad

Wil jij een baan waar geen dag hetzelfde is en ben je bereid om in de avonden en weekenden te werken? Onze winkel vacatures in Lelystad hebben dan leuke vacatures die vragen om winkelmedewerkers. Bij deze job houd je je bezig met verschillende taken van inkoop tot kassawerk als het druk is. Zin in zo’n flexibele baan? Check onze winkel vacatures in Lelystad waar je nodig bent en solliciteer direct.

Meer informatie

Parttime verkoopmedewerker bij een kookwinkel in Lelystad

Flexibele bijbaan? Werk wanneer en waar je wilt via YoungOnes!

Verkoopmedewerker Scotch & Soda, Bijenkorf, H&M en Nike

Ben jij het supermarkttalent dat wij zoeken?

Flexibele baan? Ga als mystery shopper lekker winkelen in Nederland!

Werken in een winkel? Bepaal je eigen uren als winkelmedewerker (pool)

Lekker bijverdienen met klusjes en karweitjes (pool)

Leuke bijbaan? Word kassamedewerker in een supermarkt bij jou in de buurt (pool)

Bijbaan in de parfumerie of cosmetica? Word winkelmedewerker in onze pool

Fan van mode? Meld je aan bij onze fashion pool!

Assistent storemanager bij Tommy Hilfiger, G-Star en Manfield

WANTED: winkelmedewerkers op oproepbasis

Leuke bijbaan? Word vakkenvuller binnen onze pool