Winkel vacatures Zeewolde

Er zijn 18 winkel vacatures in Zeewolde gevonden.

Op zoek naar een (bij)baan waar je zelf kiest of je er fulltime tegenaan gaat, of de job binnen je drukke schema laat passen? Dan ben je bij onze winkel vacatures in Zeewolde op de juiste plek. Zeker met Almere, Harderwijk en Lelystad praktisch om de hoek ga je zo aan de slag als winkelmedewerker, kassamedewerker of vakkenvuller. Al vanaf een paar uur per week. En ook zonder werkervaring. Scol verder om onze winkel vacatures in Zeewolde en omstreken te bekijken. Iets gevonden? Solliciteren is zo gedaan met je YoungCapital-profiel.

Winkel vacatures in Zeewolde zoeken, jawel, winkelmedewerkers

Een job met één taak is niets voor jou. Jij zoekt juist een diverse baan, waar je een beetje van alles doet. Kassa en vakkenvullen, maar ook klanten bijstaan, de winkel tip-top in orde maken en producten mooi presenteren. Wat jij zoekt, is een job als winkelmedewerker. En die vind je tussen onze winkel vacatures in Zeewolde. Ga bijvoorbeeld aan de slag bij een drogisterij, een fietsenwinkel of heel ergens anders. Your choice. De opties zijn nét niet eindeloos. Kijk zelf maar en scrol verder naar onze winkel vacatures in Zeewolde en omstreken.

Word kassamedewerker in Zeewolde

Van al onze winkel vacatures in Zeewolde heb jij je oog laten vallen op de vacatures voor kassamedewerkers. Logisch, want jouw glimlach is onvermoeibaar, en nauwkeurigheid is je middle name. En jij zit nooit in over het wegwerken van lange wachtrijen, want die zijn er bij jou niet. Dat maakt jou de perfecte last stop voor klanten die bij jou af willen rekenen. Waar ga jij bijverdienen als kassamedewerker? Check het met onze winkel vacatures in Zeewolde.

In Zeewolde aan de slag als vakkenvuller

Stilzitten is voor jou geen optie. Jij bent graag in de benen, wilt altijd iets te doen hebben en houdt van orde. Is it you we’re looking for voor onze winkel vacatures in Zeewolde voor vakkenvullers? Als vakkenvuller vul je de producten in de winkel bij, trek je de schappen strak en beantwoord je vragen van klanten. Appeltje-eitje, toch? Exactly. Kijk hieronder waar jij als vakkenvuller je geld gaat verdienen. Solliciteren op één van onze winkel vacatures in Zeewolde is met je YoungCapital-profiel zo gedaan.

Meer informatie

Tijdelijk fulltime winkelmedewerker (38uur) in Amersfoort

Parttime verkoopmedewerker bij een kookwinkel in Lelystad

Parttime of fulltime verkoper Budget Energie bij de MediaMarkt

T-Mobile zoekt verkoopmedewerker voor 16-20 uur in Amersfoort

KPN zoekt parttime verkoper voor 28 uur p/w in Amersfoort

Flexibele bijbaan? Werk wanneer en waar je wilt via YoungOnes!

Flexibele dagklussen als freelance inventarisatiemedewerker

Verkoopmedewerker Scotch & Soda, Bijenkorf, H&M en Nike

Ben jij het supermarkttalent dat wij zoeken?

Flexibele baan? Ga als mystery shopper lekker winkelen in Nederland!

Werken in een winkel? Bepaal je eigen uren als winkelmedewerker (pool)

Lekker bijverdienen met klusjes en karweitjes (pool)

Leuke bijbaan? Word kassamedewerker in een supermarkt bij jou in de buurt (pool)

Bijbaan in de parfumerie of cosmetica? Word winkelmedewerker in onze pool

Fan van mode? Meld je aan bij onze fashion pool!

Assistent storemanager bij Tommy Hilfiger, G-Star en Manfield

WANTED: winkelmedewerkers op oproepbasis

Leuke bijbaan? Word vakkenvuller binnen onze pool