HR-vacatures in Middelburg

Er zijn 7 HR-vacatures in Middelburg gevonden.

Word jij de nieuwe HR-kanjer in Middelburg? YoungCapital heeft verschillende HR-functies openstaan en misschien is een van die fulltime of parttime vacatures wel iets voor jou! Op de Human Resources-afdeling houd je je vooral bezig met alle werknemers van het bedrijf. Is selecteren van nieuw talent meer iets voor jou? Dan heeft YoungCapital ook recruiter vacatures: als recruiter zoek je kandidaten voor openstaande vacatures. Ook moeten deze medewerkers betaald worden en daar zorg jij voor als je salarisadministrateur wordt. Kijk dus snel tussen de HR-vacatures in Middelburg en wie weet kun jij binnenkort al aan het werk.

Werken in Middelburg

In de hoofdstad van Zeeland is veel te doen. Middelburg heeft veel bezienswaardigheden en pleintjes waar je lekker kunt genieten van een borreltje met collega’s. Ook in Middelburg zijn mensen op zoek naar werk en daarom kun jij als recruiter mensen selecteren voor banen. Als salarisadministrateur zorg jij ervoor dat de werknemers betaald krijgen, zodat zij leuke dingen kunnen doen in de stad. Ben jij helemaal klaar voor je eerste HR-baan? Kijk dan bij onze HR-vacatures en Middelburg en solliciteer!


Salarisadministrateur gezocht in Middelburg

Ben jij een kei met cijfertjes en zorg jij graag voor de uitbetaling van je collega’s? Dan is een baan als salarisadministrateur in Middelburg echt iets voor jou. Je houdt je bezig met loonadministratie. Je kunt goed analyseren en staat open om de medewerkers te helpen met problemen op het gebied van bijvoorbeeld vakantiedagen, salaris en verlofdagen. Lijkt een baan als salarisadministrateur jou wat? Kijk dan snel bij onze vacatures en reageer via je YoungCapital-profiel.

HR-medewerker in Middelburg: iets voor jou?

Houd jij van orde? Werk je netjes en ben je sterk op administratief gebied? Kijk eens bij YoungCapital en reageer op een fulltime of parttime baan als HR-medewerker. Je kunt goed communiceren en je doet de administratieve verwerking van de medewerkers. Je krijgt veel verschillende taken! Lijkt dit je wat? Solliciteer vandaag nog met je YoungCapital-profiel.

Word jij recruiter in Middelburg?

Ben jij goed in het selecteren van nieuw bloed en kun jij het kaf van het koren scheiden? Wie weet is een baan als recruiter in Middelburg dan iets voor jou. Jij zoekt de juiste mensen bij de huidige vacatures en legt contact. Je hebt een veelzijdige baan een geen dag zal hetzelfde zijn. Je kunt fulltime en parttime als recruiter aan de slag. Kijk hieronder voor de fulltime en parttime vacatures in Middelburg die beschikbaar zijn voor jou!

Meer informatie