HR-vacatures in Vlissingen

Er zijn 7 HR-vacatures in Vlissingen gevonden.

Vind jij het leuk om op administratief gebied bezig te zijn en veel contact te onderhouden met je collega’s? Bij YoungCapital hebben we verschillende fulltime en parttime vacatures voor HR-functies. Selecteer jij met gemak de juiste persoon bij de juiste vacature? Dan kun jij zo aan de slag als recruiter in Vlissingen. Ben je toch iets meer van het administratieve werk? Dan is een plekje op de Human Resources-afdeling meer geschikt voor jou. Nieuwsgierig? Kijk bij de HR-vacatures in Vlissingen en wie weet kun jij binnenkort al aan de slag!

Werken in Vlissingen

Wil jij tijdens je pauzes of na werktijd even lekker genieten van de natuur of lekker een drankje en hapje doen op een terrasje? Kijk dan eens bij de HR-vacatures in Vlissingen. In deze mooie stad is na werktijd genoeg te beleven. Wil je een keer lekker cultuur snuiven? Bezoek dan de verschillende bezienswaardigheden in de stad. Dit kan wat afwisseling geven naast je fulltime of parttime baan als callcenter medewerker of salarisadministrateur. En wil je eens een andere stad zien? Middelburg is makkelijk te bereiken en ook daar is genoeg te doen.


Salarisadministrateur in Vlissingen gezocht

Houd jij van cijfertjes en vind je het leuk om bezig te zijn met de uitbetaling van de medewerkers? In Vlissingen kun je parttime of fulltime aan de slag als salarisadministrateur. Je onderhoudt contact met de medewerkers van het bedrijf en houdt de loonadministratie bij. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vakantie- en verlofdagen. Ben jij de salarisadministrateur in Vlissingen die wij zoeken? Solliciteer dan direct!

Word jij HR-medewerker in Vlissingen?

Ben jij administratief een topper en vind jij het leuk om heel veel contact te hebben met collega’s in het hele bedrijf? In Vlissingen staan verschillende HR-vacatures open. Als HR-medewerker houd je je bezig met verschillende administratieve taken binnen het bedrijf. Klinkt dit als iets voor jou? Solliciteer direct met je YoungCapital-profiel.

Gezocht: recruiter in Vlissingen

Kun jij de geschikte persoon kiezen bij de juiste vacature? Bij YoungCapital zijn we op zoek naar recruiters in Vlissingen. Je hebt verschillende werkzaamheden en bent elke dag met andere mensen bezig. Je kunt zowel fulltime als parttime aan de slag en geen dag is hetzelfde voor jou. Enthousiast? Solliciteer dan vandaag nog!

Meer informatie