Vacatures recruiter Nijmegen

Er zijn 10 recruiter vacatures in Nijmegen gevonden.

Jij zoekt een toffe baan of stage. Eén waarbij jij je mensenkennis en vlotte babbel goed kunt gebruiken. Werken als recruiter in Nijmegen lijkt je wel wat. Ook wil jij jezelf blijven ontwikkelen en heb je een enorme drive om te (blijven) leren. Het liefst bij een jong bedrijf. Herkenbaar? Dan is een baan (of stage) als recruiter bij YoungCapital zeker iets voor jou. Check de recruiter vacatures hieronder en word recruiter in Nijmegen

Ga je werken bij YoungCapital? Dan kom je terecht in een groeiend bedrijf barstensvol energie. De gemiddelde leeftijd van je collega’s is 27 jaar en er is zat ruimte voor gezelligheid op de werkvloer. Ben jij iemand die ‘ja graag’ zegt tegen leuke teamuitjes, toffe vrijmibo’s, sportevenementen en een jaarlijks festival? Check dan de recruiter vacatures en word YoungCapital-recruiter in Nijmegen.

Recruiter in Nijmegen

Als recruiter in Nijmegen zul jij je ook echt niet vervelen. Je gaat op de koffie met klanten en luistert goed naar hun wensen en eisen qua kandidaten. Daarna ga je pas echt aan de slag. Jij schrijft een catchy vacaturetekst en gaat binnen jouw netwerken en via LinkedIn op zoek naar de beste kandidaten. Heb jij de perfecte match gevonden voor jouw klant? Dan nodig je hem of haar uit voor een sollicitatiegesprek. Ook als de kandidaat al bij het bedrijf geplaatst is, onderhoud je contact als recruiter in Nijmegen.

En werken in Nijmegen? Ook heel chill. Het YoungCapital-filiaal in Nijmegen is goed te bereiken met het ov, de auto en de fiets. Vanaf de vestiging ben je ook snel in het centrum. Perfect om na je werk te chillen op de terrasjes of lekker te shoppen.

Kom jij het Midden- en Kleinbedrijven (mkb)-team van YoungCapital versterken als recruiter in Nijmegen?

Meer informatie

Start als fulltime recruiter in Nijmegen

Start als fulltime accountmanager in Nijmegen

Kom stage lopen als recruiter bij YoungCapital in Arnhem!

Commercieel Recruiter bij YoungCapital Nijmegen gezocht

Maak de ideale match als Recruiter bij YoungCapital Arnhem

YoungCapital is landelijk op zoek naar nieuwe recruiters!

Word Landelijk Recruiter bij YoungCapital!

Project Coördinator Recruitment bij YoungCapital

Fulltime Project Recruiter bij YoungCapital

Per direct: parttime Landelijk Recruiter bij YoungCapital!