HR-vacatures in Nijmegen

Er zijn 12 HR-vacatures in Nijmegen gevonden.

Werken in de HR? Wij hebben de leukste HR-vacatures in Nijmegen! Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als HR-medewerker, salarisadministrateur of recruiter. Vaak werk je tijdens kantooruren, waardoor je ’s avonds en in de weekenden lekker kunt chillen. Zo’n leuke functie in Nijmegen is ideaal! Er zitten veel grote bedrijven in deze stad, en er is na je werk altijd iets te doen. Interesse? Bekijk dan gauw al onze HR-vacatures in Nijmegen!

Werken in Nijmegen

Ben jij op zoek naar een gave HR-vacature in Nijmegen? Deze stad is ideaal voor jong en oud! Het is een echte studentenstad, dus je vindt er een hoop studerende jongeren en pas afgestudeerden. Wil je jouw carrière goed beginnen? Dan is werken in Nijmegen een goede start. Veel bedrijven hebben zich hier gevestigd. Daardoor heb je keuze genoeg! Je kunt zowel parttime als fulltime werken bij veel bedrijven. Ben jij klaar voor een leuke baan in de HR?


HR-medewerker worden in Nijmegen?

Als HR-medewerker in Nijmegen ben jij allround inzetbaar. Het welzijn van je collega’s is jouw hoogste prioriteit! Je bent onder andere verantwoordelijk voor de administratie rondom hun persoonsgegevens, ziekteverzuim en salarissen. Als HR-medewerker in Nijmegen heb jij een hoop mogelijkheden. Door de grote hoeveelheid bedrijven in deze stad, zijn jouw opties heel divers. Klinkt goed? Check onze HR-vacatures in Nijmegen op deze pagina.

Word salarisadministrateur in Nijmegen

Making money! De dag waarop je salaris gestort wordt is een van de leukste dagen van de maand. En dat vinden jouw collega’s ook. Jij zorgt ervoor dat alles rondom het salaris goed geregeld is. Dankzij jou krijgen medewerkers van jouw bedrijf hun salaris op tijd en tot op de cent kloppend. Ben jij het administratieve en zorgvuldige talent dat wij zoeken? Dan zijn onze HR-vacatures in Nijmegen perfect voor jou.

Werken als recruiter in Nijmegen

Als recruiter houd jij talent als een havik in de gaten. Kom bij YoungCapital werken, of werk als recruiter voor een van onze opdrachtgevers. Het is jouw taak om de perfecte nieuwe medewerker voor het team te vinden. Jij struint social media zoals LinkedIn en Twitter af op zoek naar passende profielen. Iemand gevonden? Dan haal jij hem of haar met gemak binnen! Werken als recruiter is een goede boost voor jou cv. Ga jij de uitdaging aan? Check snel al onze HR-vacatures in Nijmegen.

Meer informatie

Word floormanager bij een nieuwe winkel, Nijmegen

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Start als Recruiter bij YoungCapital in Arnhem en Nijmegen

Commerciële Recruiter bij YoungCapital Nijmegen gezocht

Commercieel recruiter gezocht bij YoungCapital in Arnhem

Fulltime recruiter bij YoungCapital in Arnhem

Stage als Recruiter bij YoungCapital in Arnhem

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

YoungCapital is landelijk op zoek naar nieuwe recruiters!

Stage bij MTV of 3FM

Fulltime Senior Recruiter Logistiek gezocht bij YoungCapital

Vind een Unilever stage via onze pool

Recruiter bij landelijk team van YoungCapital in Hoofddorp

Fulltime Project Recruiter bij YoungCapital