HR-vacatures in Nijmegen

Er zijn 17 HR-vacatures in Nijmegen gevonden.

Werken in de HR? Wij hebben de leukste HR-vacatures in Nijmegen! Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als HR-medewerker, salarisadministrateur of recruiter. Vaak werk je tijdens kantooruren, waardoor je ’s avonds en in de weekenden lekker kunt chillen. Zo’n leuke functie in Nijmegen is ideaal! Er zitten veel grote bedrijven in deze stad, en er is na je werk altijd iets te doen. Interesse? Bekijk dan gauw al onze HR-vacatures in Nijmegen!

Werken in Nijmegen

Ben jij op zoek naar een gave HR-vacature in Nijmegen? Deze stad is ideaal voor jong en oud! Het is een echte studentenstad, dus je vindt er een hoop studerende jongeren en pas afgestudeerden. Wil je jouw carrière goed beginnen? Dan is werken in Nijmegen een goede start. Veel bedrijven hebben zich hier gevestigd. Daardoor heb je keuze genoeg! Je kunt zowel parttime als fulltime werken bij veel bedrijven. Ben jij klaar voor een leuke baan in de HR?


HR-medewerker worden in Nijmegen?

Als HR-medewerker in Nijmegen ben jij allround inzetbaar. Het welzijn van je collega’s is jouw hoogste prioriteit! Je bent onder andere verantwoordelijk voor de administratie rondom hun persoonsgegevens, ziekteverzuim en salarissen. Als HR-medewerker in Nijmegen heb jij een hoop mogelijkheden. Door de grote hoeveelheid bedrijven in deze stad, zijn jouw opties heel divers. Klinkt goed? Check onze HR-vacatures in Nijmegen op deze pagina.

Word salarisadministrateur in Nijmegen

Making money! De dag waarop je salaris gestort wordt is een van de leukste dagen van de maand. En dat vinden jouw collega’s ook. Jij zorgt ervoor dat alles rondom het salaris goed geregeld is. Dankzij jou krijgen medewerkers van jouw bedrijf hun salaris op tijd en tot op de cent kloppend. Ben jij het administratieve en zorgvuldige talent dat wij zoeken? Dan zijn onze HR-vacatures in Nijmegen perfect voor jou.

Werken als recruiter in Nijmegen

Als recruiter houd jij talent als een havik in de gaten. Kom bij YoungCapital werken, of werk als recruiter voor een van onze opdrachtgevers. Het is jouw taak om de perfecte nieuwe medewerker voor het team te vinden. Jij struint social media zoals LinkedIn en Twitter af op zoek naar passende profielen. Iemand gevonden? Dan haal jij hem of haar met gemak binnen! Werken als recruiter is een goede boost voor jou cv. Ga jij de uitdaging aan? Check snel al onze HR-vacatures in Nijmegen.

Meer informatie

Start als fulltime recruiter in Nijmegen

Start als fulltime accountmanager in Nijmegen

Start als fulltime recruiter bij een verzekeraar in Nijmegen

Per direct fulltime recruiter in Nijmegen

Word HR medewerker bij Alliander in Arnhem

Kom stage lopen als recruiter bij YoungCapital in Arnhem!

Commercieel Recruiter bij YoungCapital Nijmegen gezocht

Maak de ideale match als Recruiter bij YoungCapital Arnhem

YoungCapital is landelijk op zoek naar nieuwe recruiters!

Word procesmanager bij YoungCapital

Vind een Unilever stage via onze pool

Word Landelijk Recruiter bij YoungCapital!

Stage bij MTV of 3FM

Projectmatige Recruitmentmanager bij YoungCapital

Projectmanager Recruitment bij YoungCapital

Fulltime Project Recruiter bij YoungCapital

Per direct: parttime Landelijk Recruiter bij YoungCapital!