HR-vacatures in Nijmegen

Er zijn 8 HR-vacatures in Nijmegen gevonden.

Werken in de HR? Wij hebben de leukste HR-vacatures in Nijmegen! Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als HR-medewerker, salarisadministrateur of recruiter. Vaak werk je tijdens kantooruren, waardoor je 's avonds en in de weekenden lekker kunt chillen. Zo'n leuke functie in Nijmegen is ideaal! Er zitten veel grote bedrijven in deze stad, en er is na je werk altijd iets te doen. Interesse? Bekijk dan gauw al onze HR-vacatures in Nijmegen!

Werken in Nijmegen

Ben jij op zoek naar een gave HR-vacature in Nijmegen? Deze stad is ideaal voor jong en oud! Het is een echte studentenstad, dus je vindt er een hoop studerende jongeren en pas afgestudeerden. Wil je jouw carrière goed beginnen? Dan is werken in Nijmegen een goede start. Veel bedrijven hebben zich hier gevestigd. Daardoor heb je keuze genoeg! Je kunt zowel parttime als fulltime werken bij veel bedrijven. Ben jij klaar voor een leuke baan in de HR?

HR-medewerker worden in Nijmegen?

Als HR-medewerker in Nijmegen ben jij allround inzetbaar. Het welzijn van je collega's is jouw hoogste prioriteit! Je bent onder andere verantwoordelijk voor de administratie rondom hun persoonsgegevens, ziekteverzuim en salarissen. Als HR-medewerker in Nijmegen heb jij een hoop mogelijkheden. Door de grote hoeveelheid bedrijven in deze stad, zijn jouw opties heel divers. Klinkt goed? Check onze HR-vacatures in Nijmegen op deze pagina.

Word salarisadministrateur in Nijmegen

Making money! De dag waarop je salaris gestort wordt is een van de leukste dagen van de maand. En dat vinden jouw collega's ook. Jij zorgt ervoor dat alles rondom het salaris goed geregeld is. Dankzij jou krijgen medewerkers van jouw bedrijf hun salaris op tijd en tot op de cent kloppend. Ben jij het administratieve en zorgvuldige talent dat wij zoeken? Dan zijn onze HR-vacatures in Nijmegen perfect voor jou.

Werken als recruiter in Nijmegen

Als recruiter houd jij talent als een havik in de gaten. Kom bij YoungCapital werken, of werk als recruiter voor een van onze opdrachtgevers. Het is jouw taak om de perfecte nieuwe medewerker voor het team te vinden. Jij struint social media zoals LinkedIn en Twitter af op zoek naar passende profielen. Iemand gevonden? Dan haal jij hem of haar met gemak binnen! Werken als recruiter is een goede boost voor jouw cv. Ga jij de uitdaging aan? Check snel al onze HR-vacatures in Nijmegen.

Veelgestelde vragen

  • Hoe vind ik een HR-vacature in Nijmegen?
    Zoek je een HR-vacature in Nijmegen? YoungCapital biedt een breed scala aan HR-vacatures in deze levendige stad. Check onze website voor de nieuwste vacatures.
  • Wat zijn de voordelen van werken in Nijmegen?
    Nijmegen is een bruisende stad met veel carrièremogelijkheden, vooral voor jonge professionals. De stad biedt een dynamische werkomgeving met een diversiteit aan bedrijven.
  • Welke HR-functies zijn er beschikbaar in Nijmegen?
    In Nijmegen vind je diverse HR-functies zoals HR-medewerker, salarisadministrateur en recruiter. Er zijn zowel parttime als fulltime mogelijkheden beschikbaar.