Callcenter vacatures Zevenaar

Er zijn 9 callcenter vacatures in Zevenaar gevonden.

Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan in een callcenter? Of lijkt het je leuk om aan de slag te gaan als klantenservice medewerker? Dan zijn de callcenter vacatures in Zevenaar misschien iets voor jou. Je kunt al vanaf een paar uur per week aan de slag, zodat deze baan goed te combineren is met je studie, gezin of andere job. Liever fulltime aan de bak? Kan ook. De callcenter vacatures in Zevenaar hebben voor ieder wat wils. Scrol eens verder en ontdek wat er voor jou tussen zit.

Werk aan je skills met de callcenter vacatures in Zevenaar

Pusherige verkooppraatjes, niet te halen targets en een torenhoog stressgehalte? Niet met de callcenter vacatures in Zevenaar en omstreken. Zolang jij alles de trekt om nieuwe klanten te werven, is jouw baas tevreden. En natuurlijk word je niet zomaar in het diepe gegooid, maar krijg je eerst een gedegen salestraining. Tel daar die commerciële mindset en competitieve instelling van je bij op, en je haalt de ene na de andere target. Levert je alleen maar lekkere bonussen op.

Hi Zevenaar, wat heb je nog meer?

Sla jij de callcenter vacatures in Zevenaar liever over? Er staan nog veel meer toffe vacatures open in deze omgeving. Wil je bijvoorbeeld lekker aan de slag in de buitenlucht? Misschien is promotiewerk of een baan als koerier dan iets voor jou. Of kies voor werk in een winkel, als je dat klantcontact wél ziet zitten. Maar ook in de horeca, logistiek, zorg, IT en het onderwijs hebben we diverse uitdagingen voor je. Klik eens rond en vind de vacature in Zevenaar die bij je past.

Meer informatie

Parttime of Fulltime Customer advisor bij CCV in Arnhem

Start 22 juni als Webcare medewerker bij DHL Arnhem

Telefonische verkoop T-Mobile inbound 24-32 u/p/w in Arnhem

Klantenservice medewerker voor Nationale Nederlanden in Arnhem

Parttime Franstalig klantenservice medewerker in Nijmegen

Klantenservice medewerker voor VodafoneZiggo in Nijmegen

Tussenjaar? Werk wanneer je wilt en probeer elke dag ander werk als #EigenBaas!

Bijbaan als klantenservice medewerker? Geef je op voor onze pool

Ga aan de slag als callcenter medewerker bij de overheid! (overheidspool)