Albert Heijn bezorger vacatures

Er zijn 0 Albert Heijn bezorger vacatures gevonden

Ga werken als AH bezorger

Picture this: in je eigen bestelbus rondrijden en de klanten van Albert Heijn van hun boodschappen voorzien. En dat terwijl je jouw favoriete podcast luistert of je lievelingsnummers door de speakers dreunen. Klinkt dit je als muziek in de oren? Ga dan werken als Albert Heijn bezorger. Je laadt zelf de bestelbus in en uit, dus het is ook nog eens een actieve baan. Daarnaast is er altijd tijd voor een praatje met de klant voordat je jouw weg vervolgt. Klaar om te solliciteren? Check dan snel de Albert Heijn bezorger vacatures. Wil je liever een andere functie bij Albert Heijn? Ga dan naar de pagina met alle Albert Heijn vacatures.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige YoungCapital vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Jouw werk als AH boodschappenbezorger

Veel mensen bestellen tegenwoordig hun boodschappen bij AH Online. Als bezorger is het jouw taak om deze netjes bij de klant af te leveren. Je dag begint in het magazijn, waar je net als de andere bezorgers van AH je eigen bus vult met de bestellingen. Een shift duurt gemiddeld 6,5 uur. Daaromheen heb je dus genoeg tijd voor andere bezigheden. Als bezorger bij Albert Heijn ligt je salaris vanaf 21 jaar rond de € 13,- per uur. Daarnaast krijg je kortingen op boodschappen en de sportschool. Benieuwd naar Albert Heijn als werkgever? Je leest op onze infopagina alles over Albert Heijn. Enthousiast geworden? Bekijk meteen de Albert Heijn bezorgen vacatures.

Voordat je solliciteert op een van de AH bezorgen vacatures, is het goed om te weten dat je minimaal 18 jaar moet zijn en een rijbewijs B moet hebben voor deze functie. Voldoe je niet aan bovenstaande eisen, maar wil je wel graag als koerier werken? Je kunt bij sommige bedrijven ook op de fiets of scooter bezorgen. Meer weten over deze functie? Je leest het in dit informatieve artikel over een bezorger als bezorger. Wil je juist graag specifiek bij Albert Heijn werken? Wat dacht je van een baan als kassamedewerker? Als je erachter wil komen of deze baan wat voor je is, lees dan de inside story van een kassamedewerker.


Veelgestelde vragen

  • Ik wil werken als AH bezorger. Welk salaris kan ik verwachten?

    Dat ligt aan je leeftijd. Als Albert Heijn boodschappenbezorger ligt je salaris ongeveer tussen de € 6,51 en € 13,23 per uur. Daarnaast profiteer je ook van leuke extra’s. Meer weten? Check onze pagina over Albert Heijn.

  • Welke andere functies bij Albert Heijn zijn er?

    Naast werken bij AH bezorgen, kun je ook in de winkels zelf werken. Bijvoorbeeld als vulploegmedewerker. Check de Albert Heijn vacatures en vind de functie die bij je past.

  • Ik wil voor Albert Heijn bezorgen, maar geen vacature is wat ik zoek. Wat nu?

    Jammer dat er niks leuks tussen de Albert Heijn bezorger vacatures staat. Heb je al bij de andere koerier vacatures gekeken?