Albert Heijn koerier vacatures

Er zijn 4 koerier vacatures bij Albert Heijn gevonden

Werken als koerier voor AH online

Vind jij het heerlijk om onderweg te zijn en maak je graag contact met mensen? Misschien zijn de Albert Heijn vacatures voor koerier wel wat voor jou. Voor je de weg opgaat, laad je eerst zelf de bestellingen in je bus. Eenmaal on the road zet je lekker de radio aan. Of je rijdt rustig in stilte, dat bepaal je helemaal zelf. Je overhandigt vriendelijk de boodschappen aan de klant en er is daarna altijd wel tijd voor een kort gesprekje. Lijkt dit je wat? Check dan de Albert Heijn koerier vacatures. Had je toch wat anders in gedachten? We hebben nog meer Albert Heijn vacatures voor je openstaan.

Werken als koerier voor AH online

Om voor AH online als koerier of bezorger aan de slag te mogen gaan, ben je minimaal 18 jaar oud en heb je een rijbewijs B. Rijden is je tweede natuur en je vindt het niet erg om door drukke, smalle straatjes te rijden. Ook ben je graag in beweging. Die melkpakken of zware kratten bier til jij zonder moeite naar de voordeur van de klant. Als koerier voor AH online krijg je na de eerste 13 weken al leuke extra’s bovenop je salaris. Meer weten over werken bij Albert Heijn als koerier? Je leest het op onze pagina over Albert Heijn. Kijk daarna direct bij de Albert Heijn koerier vacatures en solliciteer.

Krijg je al helemaal zin om als koerier aan de slag te gaan, maar heb je nog geen rijbewijs? Geen zorgen. Je kunt namelijk ook als fietskoerier bezorgen. Het voordeel van zo’n job? Je bent nog meer in beweging en werkt in de buitenlucht. Heerlijk toch? In onze inside story van een fietskoerier lees je alles wat je moet weten over deze baan. Meteen solliciteren? Check dan snel onze koerier vacatures. Ben je wel graag in beweging, maar zit je liever niet de hele dag achter het stuur? Misschien is een baan als logistiek medewerker in het magazijn van Albert Heijn dan wat voor jou.


Veelgestelde vragen

  • Hoeveel verdient een Albert Heijn bezorger?

    Afhankelijk van je leeftijd verdien je bij Albert Heijn als koerier tussen de € 7,- en € 13,- per uur. Dit is exclusief alle extra’s. Meer weten? Check onze pagina over Albert Heijn.

  • Ik zie niks tussen de Albert Heijn koerier vacatures. Wat kan ik doen?

    Jammer dat je geen leuke vacature voor koerier bij AH hebt gevonden. Heb je al bij de andere koerier vacatures gekeken? Misschien staat daar wat voor je tussen.

  • Ik wil voor Albert Heijn werken, maar niet in de winkel zelf. Welke functies zijn er nog meer?

    Naast als AH bezorger, kun je bijvoorbeeld ook als magazijnmedewerker werken. Je werkt dan in een van de distributiecentra van Albert Heijn.