ANWB Alarmcentrale vacatures

Er zijn 2 Alarmcentrale vacatures bij ANWB gevonden

Werken bij de ANWB Alarmcentrale

Wil je vakanties redden of mensen gestrand aan de snelweg helpen? Misschien zijn onze vacatures bij de ANWB Alarmcentrale dan iets voor jou. Jij bent vaak de eerste hulpverlener wanneer mensen ergens stranden of een auto-ongeluk meemaken. Je neemt de telefoon op en luistert goed naar de situatie die klanten uitleggen. De auto start bijvoorbeeld niet of er is sprake van een klapband. Je probeert eerst zelf het probleem op te lossen, bijvoorbeeld door uit te leggen hoe je een band verwisselt. En als dat niet lukt, stuur je de locatie van het ongeval naar de Wegenwacht. Die gaan vervolgens meteen op weg om de klant te helpen. Lijkt dit werk jou wat? Hoog tijd om te solliciteren op een van de vacatures bij de ANWB Alarmcentrale.

Solliciteren op ANWB alarmcentrale vacatures

Kom jij in aanmerking om te solliciteren op een vacature bij de ANWB Alarmcentrale? Waarschijnlijk wel. Je hebt namelijk geen specifiek diploma nodig om bij de alarmcentrale te werken. Uitstekende social skills en mbo-werk- en -denkniveau zijn voldoende. Bovendien word je getraind voordat je telefoontjes gaat aannemen. Ook besteedt de ANWB veel aandacht aan zelfontwikkeling en kun je deelnemen aan verschillende traineeships. Zo ontwikkel jij alle skills die je nodig hebt om te werken voor de ANWB. Wacht dus niet langer en solliciteer op een van onze vacatures bij de ANWB Alarmcentrale.

Is telefonisch contact niet helemaal jouw ding? Geen zorgen. Gelukkig vind je genoeg vacatures buiten de alarmcentrale van de ANWB. De vacatures voor de Wegenwacht, bijvoorbeeld. Ga aan de slag als monteur als je auto's van binnen en buiten kent. Die nieuwe accu heb jij zo gemonteerd. Of kijk eens tussen alle ANWB vacatures en ontdek welke functie nou echt bij jou past. De vacature gevonden die je zocht? Solliciteren is zo gedaan via YC. Log in en klik op de solliciteerknop bij je favoriete vacature voor de ANWB Alarmcentrale. Vul je gegevens in, voeg je cv en een motivatie toe waar je u tegen zegt en versturen maar. Binnen de kortste keren neemt een van onze recruiters contact met je op.


Veelgestelde vragen

  • Wat is de ANWB Alarmcentrale?

    Dat is het meldpunt voor mensen die autopech of een auto-ongeluk hebben. De alarmcentrale helpt bij problemen of schakelt de Wegenwacht in. Meer weten? Lees dan de vacatures bij de ANWB alarmcentrale door.

  • Ik wil wel bij de ANWB werken, maar niet de alarmcentrale. Wat nu?

    Geen interesse in de vacatures bij de ANWB Alarmcentrale? Geen zorgen. YoungCapital heeft meer te bieden. Werk bijvoorbeeld bij de Wegenwacht of als verkoopmedewerker in een ANWB-winkel.

  • Waar is het kantoor van de ANWB Alarmcentrale?

    De ANWB alarmcentrale heeft twee locaties in Nederland, namelijk Den Haag en Assen. Daarnaast heeft de ANWB steunpunten in Lyon, München en Barcelona. Op zoek naar een baan bij een specifieke locatie? Kijk naar de aangegeven locatie bij de vacatures voor de ANWB Alarmcentrale.