ANWB Wegenwacht vacatures

Er zijn 3 vacatures voor Wegenwacht bij ANWB gevonden

Werken bij de ANWB Wegenwacht

In een geel busje de snelweg op sjezen… Solliciteer op een van onze vacatures bij de ANWB Wegenwacht en misschien zit jij binnenkort wel achter het stuur. Bij de Wegenwacht reageer je op meldingen van de ANWB-alarmcentrale, waarbij je vaak een locatie krijgt. Daar race je naartoe. Meestal vind je iemand met autopech of in het ergste geval een auto-ongeluk. Met jouw auto-skills verricht je wonderen en los je allerlei soorten problemen op. Een lege accu opladen, olie vullen of auto's afslepen: je kan er wat van. Soms breng je zelfs mensen veilig thuis. Wie wil er nou niet een redder in nood zijn? Scrol dus snel door onze vacatures bij de ANWB Wegenwacht en misschien doe je binnenkort al een cape om (of een ANWB-jasje aan).

Solliciteren op ANWB Wegenwacht vacatures

Wat je in je mars moet hebben om te solliciteren op een vacature bij de ANWB Wegenwacht? Simpel: heel veel kennis van auto's. Je hebt twee linkerhanden en weet vaak precies al wat er met een auto aan de hand is. Een technisch mbo-diploma wordt zeker gewaardeerd, maar ook met aantoonbare kennis over auto's kom je ver. Werken bij de ANWB Wegenwacht is dankbaar werk en je komt voor de gekste taferelen te staan. Klinkt dat jou wel leuk in de oren? Wacht niet langer en solliciteer op een van onze vacatures bij de ANWB Wegenwacht.

Is dit toch niet wat je zoekt? We've got you. Er zijn ook genoeg andere leuke vacatures bij de ANWB. Zet bijvoorbeeld alvast je headset op voor onze vacatures bij de alarmcentrale. Dan ben jij degene die de Wegenwacht door heel Nederland stuurt. Breng je liever mensen van A naar B? Grote kans dat je een leuke baan vindt tussen onze chauffeur vacatures bij de ANWB. Maar ook kun je lekker achter de kassa staan in een van de ANWB winkels in Nederland. Zoals je ziet, er is voor ieder wat wils. Solliciteer dus snel op jouw favoriete ANWB-vacatures bij de Wegenwacht of kies iets anders leuks.


Veelgestelde vragen

  • Wat is de Wegenwacht?

    De Wegenwacht is onderdeel van de ANWB en is verantwoordelijk voor het bieden van pechhulp. Ook wel te herkennen aan die gele busjes met sirenes. Wil je werken bij de ANWB Wegenwacht? Neem snel een kijkje bij de vacatures op deze pagina.

  • Ik wil helemaal niet bij de Wegenwacht werken. Wat nu?

    No problemo. YoungCapital zou YoungCapital niet zijn als we maar een beperkt aantal functies hadden. Kijk snel bij de ANWB vacatures en ontdek je mogelijkheden.

  • Welke opleiding moet je volgen om te werken bij de ANWB Wegenwacht?

    Weet jij alles over auto's, ook het technische deel, en ben je een beetje handig? Dan kun je zo aan de slag bij de ANWB Wegenwacht. Een technisch mbo-diploma is ook mooi meegenomen.