Axxicom vacatures

Er zijn 1 Axxicom vacatures gevonden

Werken bij Axxicom betekent:

 • Een verantwoordelijke en dankbare baan in een bruisende, internationale omgeving;
 • een mooi uurloon;
 • onregelmatigheidstoeslagen tot wel 40% in het weekend, de avonden en de nachten;
 • reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer of een ov-vergoeding van maximaal € 16,20 per gewerkte dag;
 • gratis parkeren op P30 of P40 op Schiphol;
 • betaalde trainingen, zowel klassikaal als on the job.

Werken bij Axxicom

Voordat je solliciteert op een van de Axxicom vacatures, wil je vast wat meer weten over dit bedrijf. Bij Axxicom Airport Caddy zorgen ze voor een goede en veilige begeleiding van passagiers op luchthaven Schiphol. Het gaat hierbij vooral om mensen met een (mobiliteits)beperking. Het team van zo’n 300 medewerkers biedt deze reizigers een helpende hand bij bijvoorbeeld de beveiligingscheck, douanecontrole en het tillen van bagage. Als je gaat werken bij Axxicom heb je dus een betekenisvolle en dankbare baan. En je werkt nog in een bruisende, internationale omgeving ook. Never a dull moment dus, als je gaat voor een van de Axxicom vacatures.

Solliciteren op Axxicom vacatures

Met dagelijks zo’n 1.300 vluchten die aankomen en vertrekken is Schiphol een van de drukste luchthavens van Europa. Niet gek dus dat er veel Axxicom Airport Caddy vacatures openstaan. Een deel van al die reizigers kan namelijk wel wat hulp gebruiken op de luchthaven. Als je gaat werken bij Axxicom als passagiersbegeleider help je daar op een directe manier aan mee. Je begeleidt de passagier van incheck helemaal tot aan het vliegtuig. Best een toffe job, waarvoor het heel belangrijk is dat je vriendelijk, enthousiast en servicegericht bent. Niet helemaal wat je zoekt? No problemo. Tussen de Axxicom vacatures vind je ook andere mooie uitdagingen, bijvoorbeeld als supervisor en unitmanager.

Natuurlijk levert werken bij Axxicom je meer op dan alleen een goed gevoel en een leuke invulling van je week. Zo verdien je een lekker uurloon, krijg je een reiskostenvergoeding en betaalde trainingen, zowel klassikaal als on the job. Wij zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden, zodat jij je volledig kunt focussen op je nieuwe baan. Klinkt goed, toch? Check daarom snel of er een leuke Axxicom vacature openstaat en solliciteer heel eenvoudig met je YoungCapital-account. Nadat je sollicitatie de deur uit is, neemt een van onze recruiters zo snel mogelijk contact met je op. Nog niet gevonden wat je zoekt? No worries. Stel een e-mailalert in en blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste Axxicom Airport Caddy vacatures.


Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de voordelen van werken bij Axxicom?

  Bij Axxicom heb je een betekenisvolle baan en werk je in een bruisende omgeving. Bovendien zijn de arbeidsvoorwaarden goed en krijg je bijvoorbeeld een mooi uurloon, reiskostenvergoeding en betaalde trainingen.

 • Welke functies kan ik verwachten tussen de Axxicom vacatures?

  Werken bij Axxicom kan in verschillende functies die te maken hebben met het begeleiden van passagiers op luchthaven Schiphol. De bekendste functie is passagiersassistent.

 • Op welke locaties kan ik werken bij Axxicom?

  Bij YoungCapital vind je Axxicom Airport Caddy vacatures op luchthaven Schiphol.