Vacatures supervisor

Er zijn 12 vacatures voor supervisor gevonden.

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en leiderschapskwaliteiten? Dan kun jij aan de slag als supervisor! Een supervisor is iemand die een afdeling of een team aanstuurt. Je verdeelt de opdrachten onder je team en houdt het werkproces in de gaten. Dreigt er iets mis te gaan? Dan pak je dat snel op en regel je ondersteuning. Zo zorg je ervoor dat de samenwerking binnen je team goed verloopt. Een supervisor is geduldig, kan belangrijke beslissingen nemen en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Denk jij deze uitdagende baan aan te kunnen? Solliciteer dan direct!

Wat doet een supervisor?

Het woord 'supervisor' betekent letterlijk 'toezichthouder'. Niet zo gek dus, dat je in deze functie veel verantwoordelijkheid hebt. Je geeft leiding, overziet en bent een aanspreekpunt. Jouw exacte taken verschillen per vacature.

Welke opleiding heb je nodig als supervisor?

Als supervisor kun je in diverse sectoren bij verschillende bedrijven aan het werk. Welke opleiding je afgerond dient te hebben, verschilt dan ook per vacature.

Wat verdient een supervisor?

Ook het exacte salaris van een supervisor kan enorm verschillen. Dit hangt af van factoren zoals de sector waarin je werkt en het bedrijf waarbij je supervisor wordt. Het salaris van een supervisor kan beginnen rond de € 1.500,- en wel oplopen tot de € 7.000,-.

Waar kun je werken als supervisor?

Als supervisor kun je bij diverse bedrijven aan het werk in verschillende sectoren. Denk hierbij aan de logistiek, de productie of de sales.

Tijdelijke functie als procesmanager bij PostNL in Den Bosch

Top Job

Word fulltime Floormanager bij KPN XL in Breda

Ga aan de slag als supervisor bij TNT in Duiven

BelastingTelefoon Groningen zoekt Supervisor

Start als parttime logistiek teamleider in Alkmaar

Fulltime Assistent Shopmanager bij T-Mobile in Amsterdam

Supervisor klantenservice bij TakeAway in Enschede

Fulltime assistent coördinator logistiek in Breda

Supervisor voor de Belastingdienst in Eindhoven

Fulltime teammanager voor GGD in Zwolle

Word Teammanager Service Experts bij bol.com in Utrecht

Parttime of fulltime teamlead voor GGD in Zwolle