Vacatures supervisor

Er zijn 9 vacatures voor supervisor gevonden.

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en leiderschapskwaliteiten? Dan kun jij aan de slag als supervisor! Een supervisor is iemand die een afdeling of een team aanstuurt. Je verdeelt de opdrachten onder je team en houdt het werkproces in de gaten. Dreigt er iets mis te gaan? Dan pak je dat snel op en regel je ondersteuning. Zo zorg je ervoor dat de samenwerking binnen je team goed verloopt. Een supervisor is geduldig, kan belangrijke beslissingen nemen en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Denk jij deze uitdagende baan aan te kunnen? Solliciteer dan direct!

Wat doet een supervisor?

Het woord 'supervisor' betekent letterlijk 'toezichthouder'. Niet zo gek dus, dat je in deze functie veel verantwoordelijkheid hebt. Je geeft leiding, overziet en bent een aanspreekpunt. Jouw exacte taken verschillen per vacature.

Welke opleiding heb je nodig als supervisor?

Als supervisor kun je in diverse sectoren bij verschillende bedrijven aan het werk. Welke opleiding je afgerond dient te hebben, verschilt dan ook per vacature.

Wat verdient een supervisor?

Ook het exacte salaris van een supervisor kan enorm verschillen. Dit hangt af van factoren zoals de sector waarin je werkt en het bedrijf waarbij je supervisor wordt. Het salaris van een supervisor kan beginnen rond de € 1.500,- en wel oplopen tot de € 7.000,-.

Waar kun je werken als supervisor?

Als supervisor kun je bij diverse bedrijven aan het werk in verschillende sectoren. Denk hierbij aan de logistiek, de productie of de sales.

Fulltime supervisor (32-36 uur p/w) bij de Belastingdienst in Heerlen gezocht!

Top Job

BelastingTelefoon Leeuwarden zoekt supervisor

Top Job

Fulltime meewerkend voorman in Steenbergen

Word fulltime Shop Manager bij T-Mobile in Arnhem

Word leidinggevende bij een callcenter in Leeuwarden

Start als parttime logistiek teamleider in Alkmaar

Ga aan de slag als Logistiek Teamleider bij DHL Express in Utrecht

Parttime of fulltime teamlead worden voor GGD in Zwolle? Join our pool!

Fulltime Assistent Shopmanager bij T-Mobile in Amsterdam