Coop bezorger vacatures

Er zijn 1 bezorger vacatures bij Coop gevonden

Werken als Coop bezorger

Wil jij boodschappen voor supermarkt Coop bezorgen? Vacatures genoeg bij YoungCapital, dus misschien staat er wel een leuke baan voor je op deze pagina. Als Coop bezorger lever je online bestelde boodschappen snel en netjes af bij de klant. Ben jij punctueel, heb je je rijbewijs B of C1 op zak en lijkt het je wel wat om zelfstandig in een oranje bestelbus door Nederland te scheuren? Kijk dan snel of we een leuke Coop bezorger vacature voor je hebben en solliciteer via YoungCapital. Ga je liever in een andere functie aan de slag? Op onze pagina met vacatures bij Coop vind je ook andere leuke uitdagingen bij deze supermarkt.

Voor Coop bezorgen met de vacatures van YC

Benieuwd wat je precies gaat doen als bezorger bij Coop? Het bezorgen van boodschappen bij klanten is natuurlijk jouw belangrijkste taak. Je zorgt ervoor dat je op de afgesproken tijd bij de klant bent (graag zonder onderweg geflitst te worden) en brengt de bestelde boodschappen tot op het aanrecht. Dat doe je altijd met een glimlach, want je vindt het oprecht leuk om mensen te ontzorgen. En verder? Ook het voorbereiden van de rit en het inladen van de boodschappenkratten aan het begin van je shift behoren tot jouw taken. Daarnaast houd je onderweg netjes de administratie bij, zodat het precies duidelijk is wat je wanneer hebt afgeleverd. In de Coop bezorger vacatures en op onze pagina over Coop vind je meer info over de taken en functie-eisen.

Heb je een toffe Coop bezorger vacature op het oog? Solliciteer dan vandaag nog makkelijk en snel met je YoungCapital-account. Check of je gegevens en cv nog up-to-date zijn en voeg een korte motivatiebrief toe, dan ben je klaar om je sollicitatie te versturen. Binnen 48 uur neemt een van onze recruiters contact met je op om je sollicitatie te bespreken. Het kan ook dat het aanbod aan vacatures voor Coop bezorger op dit moment schaars is. Jammer, maar geen paniek, want er zijn zat andere bedrijven die op zoek zijn naar bezorgers. Grote kans dat je tussen ons brede aanbod aan vacatures voor bezorger wél een leuke job vindt.


Veelgestelde vragen

  • Ik wil werken als Coop bezorger. Kan dat?

    Ja, dat kan. De online bezorgservice van Coop groeit als een speer, dus ze hebben steeds meer personeel nodig. Kijk eens of er een leuke job tussen de Coop bezorger vacatures op deze pagina staat. Daar kun je dan meteen op solliciteren via onze website.

  • Welk werk bieden jullie nog meer aan bij Coop?

    Tussen onze vacatures bij Coop kom je verschillende functies tegen. Het gaat vooral om werk in de supermarkten, bijvoorbeeld als vakkenvuller of kassamedewerker/caissière.

  • Wat heb ik nodig om te kunnen werken als Coop bezorger?

    Als bezorger bij Coop heb je in ieder geval een rijbewijs (B of C1) nodig. En een veilige, nette rijstijl is ook wel fijn, want als bezorger ben je het visitekaartje van deze supermarkt op de weg. Ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel en nauwkeurigheid komen van pas voor deze job.