PLUS bezorger vacatures

Er zijn 0 vacatures voor bezorger bij PLUS gevonden

Werken als bezorger bij PLUS

Ben je graag onderweg en lijkt het je wel wat om boodschappen te bezorgen? Een van je opties is dan om te gaan werken als bezorger bij PLUS. Houd je van kwalitatief goed eten en vind je duurzaamheid en biologische producten belangrijk? Dan is PLUS dé werkgever voor jou. Benieuwd naar de mogelijkheden bij jou in de buurt? Dan zit je helemaal goed, want het nieuwste aanbod met PLUS bezorger vacatures vind je op YoungCapital. Parttime of fulltime aan de slag? Het kan allemaal als bezorger bij PLUS. Wat er nog meer mogelijk is bij PLUS? Check al onze PLUS vacatures en laat je inspireren.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige YoungCapital vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Solliciteer bij PLUS op vacatures voor bezorger

Hoe zo’n job als PLUS bezorger eruitziet? PLUS bezorgt vooral vanuit de supermarkten zelf. Dit betekent dat de boodschappen verzameld én ingepakt worden in de supermarkt. Soms hoort dit ook bij jouw taken als bezorger bij PLUS, maar het kan ook zijn dat jouw collega de bestellingen voor je klaarzet. Vanuit de supermarkt spring jij in de bezorgbus en lever jij de boodschappen netjes af bij de klant. Die woont altijd in de buurt, dus jij bent lekker snel weer terug om de volgende bestelling op te halen. Meer lezen over het werk van een bezorger? Check alle info over de functie bezorger in de beroepengids van Jobbird. Enthousiast? Scrol dan door onze PLUS bezorger vacatures en ontdek de mogelijkheden.

Goed eten, lokale en biologische producten en duurzaamheid. Dat vindt PLUS belangrijk. Meer weten? Je leest alles over de kernwaarden en bedrijfscultuur van PLUS op onze infopagina over PLUS. Daar vind je ook info over andere functies bij PLUS dan bezorger. Benieuwd welke vacatures we nog meer aanbieden op dit moment? Check onze pagina met alle PLUS vacatures. Wil je het liefst als bezorger aan de slag? Dan staan de PLUS bezorger vacatures hier voor je klaar. Solliciteer vandaag nog via YoungCapital, dan stap je voor je het weet al in die PLUS bezorgbus.


Veelgestelde vragen

  • Kan ik ook solliciteren op andere PLUS vacatures dan bezorger?

    Dat kan zeker! Check al onze PLUS vacatures voor het nieuwste aanbod.

  • Hoe bereid ik me voor op mijn sollicitatie op een bezorger bij PLUS vacature?

    Op onze infopagina over PLUS lees je alles wat je moet weten over de bedrijfcultuur, het salaris, de verschillende functies bij PLUS en meer. Hulp nodig met je cv of sollicitatiebrief? Wij hebben ook handige sollicitatietips voor je.

  • Hoe oud moet ik zijn om te werken bij PLUS als bezorger?

    PLUS vraagt meestal om een jaar werkervaring als bezorger en een rijbewijs B. Dat betekent dat je om te solliciteren op de meeste PLUS bezorger vacatures 19 jaar of ouder moet zijn. Ben je jonger? Geen zorgen. Misschien vind je wel iets leuks tussen onze andere vacatures voor boodschappenbezorger.