CZ vacatures

Er zijn 2 CZ vacatures gevonden

Werken bij CZ betekent:

 • Je inzetten voor betaalbare, toegankelijke en kwalitatieve zorg;
 • meer dan 2.000 collega’s met verschillende achtergronden, talenten, ideeën en overtuigingen;
 • volop ruimte om door te groeien en te doen wat bij jou past;
 • veel flexibiliteit en de mogelijkheid om (deels) thuis te werken;
 • werkervaring opdoen bij een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland.

Werken bij CZ

Wil jij graag aan de slag in de zorg en lijkt werken bij een zorgverzekeraar jou wel wat? Dan vind je onze CZ vacatures waarschijnlijk interessant. Je hebt vast wel eens van deze organisatie gehoord: het is namelijk een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Je kunt je dus wel voorstellen dat het aanbod aan vacatures bij CZ erg divers is. Zo bieden we regelmatig banen als administratief medewerker aan, maar zijn er ook vaak CZ klantenservice vacatures. Of ga aan de slag als zorgadviseur of medewerker medische beoordelingen. De keuze is reuze en helemaal aan jou.

Solliciteren op vacatures bij CZ

Werken bij CZ is voor iedereen die een positief verschil in de zorg wilt maken. Heb jij een mentale opslag vol kennis en skills? Of zijn de vaardigheden en werkervaring op jouw cv nog zo goed als blanco? Maak je geen zorgen. Er zijn sowieso geschikte CZ vacatures voor jou. Je krijgt namelijk alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, ook als je starter bent. En of je nou aan de slag wilt bij een tijdelijke baan of op zoek bent naar een fulltime uitdaging, ook qua dienstverband zijn er volop opties. Scrol door het aanbod met vacatures bij CZ en stel de juiste zoekfilters in om snel dé baan voor jou te vinden.

Soms komt het voor dat er geen relevante CZ vacatures voor jou open staan. Kan gebeuren, maar dat is helemaal niet erg. We vullen ons aanbod met vacatures bij CZ namelijk regelmatig aan. Misschien komt er overmorgen of volgende week dus wél een toffe baan voor jou beschikbaar. Niks missen? Stel een e-mailalert in en je blijft altijd op de hoogte van de nieuwste CZ vacatures. Geen zin om te wachten? Dat hoeft ook niet, want wie weet vind je wel een leuke uitdaging bij een soortgelijke werkgever. Wat dacht je bijvoorbeeld van werken bij VGZ? Of check onze FBTO vacatures. Welke vacature je ook kiest, solliciteren via YoungCapital is altijd een makkie. Voor je het weet begin je al aan jouw toffe nieuwe baan.


Veelgestelde vragen

 • Ik heb interesse in de vacatures bij CZ. Wat heb ik nodig om te werken bij deze zorgverzekeraar?

  Dat verschilt per baan. Vaak is minimaal een mbo-4-diploma vereist. Lees de vacatures bij CZ groep altijd goed door om achter de functie-eisen te komen.

 • Wat nou als er geen CZ vacatures open staan die bij mij passen?

  Dat is vervelend, maar kan natuurlijk gebeuren. Gelukkig verversen we het aanbod regelmatig, dus houd deze pagina goed in de gaten. Of check eens het banenaanbod bij vergelijkbare werkgevers, zoals de vacatures bij Menzis.

 • Is het mogelijk om thuis te werken bij CZ?

  Ja, het is bij CZ mogelijk om (deels) thuis te werken, hybride werken is namelijk hun nieuwe standaard. Vraag bij je sollicitatie wel altijd goed naar de mogelijkheden, want bij sommige functies is het natuurlijk lastiger om vanuit huis te werken.