FBTO vacatures

Er zijn 1 FBTO vacatures gevonden

Werken bij FBTO betekent:

 • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • werklaptop van de zaak;
 • een werkweek van maximaal 34 uur;
 • mogelijkheid om een Wft-certificaat te halen;
 • thuiswerken als jij dat wilt;
 • toegang tot ons online-trainingsplatform YC Skills.

Werken bij FBTO

Zit je al te kijken tussen onze FBTO vacatures? Dan wil je vast meer weten over dit bedrijf. FBTO is een verzekeringsbedrijf dat onderdeel is van Achmea. Hun gezamenlijke motto is dan ook: samen sta je sterk. Daarom heeft FBTO een groot verzekeringsaanbod. Of je nou jezelf, je auto, woning of vakanties wilt verzekeren, bij FBTO kan het. Maar uiteindelijk ben jij degene die kiest, want vrijheid in je eigen keuzes is waar FBTO elke dag naar streeft. En dat merk je, want bij deze verzekeraar regel je alles helemaal zelf. Kies jij ervoor om bij dit bedrijf te werken? Scrol dan snel door onze vacatures voor FBTO.

Solliciteren op FBTO vacatures

Benieuwd welke functies je tussen onze FBTO vacatures vindt? Wij geven je een aantal voorbeelden. Ga lekker aan de slag als klantenservice medewerker bij FBTO. Via chat, mail en de telefoon beantwoord jij alle klantvragen met gemak. Jij weet namelijk precies welke tandartskosten wel en niet vergoed worden. Liever de IT-wereld induiken? Werk lekker als webcare medewerker of developer, want met jou aan boord valt geen enkele applicatie meer uit. En natuurlijk is een functie als schadebehandelaar een no-brainer. Binnen de kortste keren vogel jij uit welke vergoedingen klanten krijgen bij schadeclaims.

Maar YoungCapital, welk diploma heb ik nodig om te werken bij FBTO? Goede vraag. Het ligt aan de functie waarop je wilt solliciteren. Zo heb je misschien een mbo-4-diploma nodig om aan de slag te gaan als klantenservice medewerker. En als schadebehandelaar moet je juist een hbo-diploma op zak hebben. Wat je in ieder geval altijd nodig hebt, is een Wft-certificaat. Da's een afkorting voor de Wet op financieel toezicht. Daarmee toon je aan dat jij betrouwbaar omgaat met financiële gegevens. Ben jij up for this job? Log dan snel in in op je YoungCapital-account en solliciteer op jouw favoriete FBTO vacature. Wacht daarna op reactie van een van onze recruiters, die weten je wel te vinden.


Veelgestelde vragen

 • Wat is FBTO?

  FBTO is een verzekeringsbedrijf dat onderdeel is van Achmea. Je vindt allerlei soorten verzekeringen bij FBTO, zoals voor je auto, woning, vakanties of jezelf. Het bedrijf vindt het daarbij belangrijk dat jij alle vrijheid krijgt om keuzes te maken. Maak je nu de keuze om bij FBTO te werken? Neem een kijkje door onze vacatures.

 • Ik voel geen match met FBTO. Kan ik ergens anders werken?

  Natuurlijk kan dat. YoungCapital heeft een groot aanbod van vacatures bij verzekeringsbedrijven en banken waar je aan de slag kunt. Kijk bijvoorbeeld eens tussen onze Klarna vacatures of onze Klaverblad vacatures.

 • Welke functies zijn er bij FBTO?

  Neem een kijkje door deze FBTO vacatures voor het hele aanbod. Een aantal voorbeelden van functies zijn bijvoorbeeld klantenservice medewerker, schadebehandelaar of developer.