DELA vacatures

Er zijn 11 DELA vacatures gevonden

Werken bij DELA betekent:

 • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • werken bij een organisatie met het World-class Workplace label;
 • een prettige werksfeer en aandacht voor jou als medewerker;
 • (online) trainingen voor je persoonlijke ontwikkeling;
 • een groot en bekend bedrijf op jouw cv.

Administratief medewerker bij DELA in Eindhoven

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

Word parttime horecamedewerker bij DELA in Rotterdam

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Fulltime administratief medewerker bij DELA in Eindhoven

Parttime rouwbegeleider en verzorger bij DELA in Maastricht

Parttime rouwbegeleider voor bezoek bij DELA in Maastricht

Parttime administratief medewerker bij DELA in Den Haag

Word parttime uitvaartverzorger binnendienst bij DELA in Uden

Parttime medewerker overbrenging en verzorging DELA in Tilburg

Parttime horecamedewerker bij DELA in Bilthoven

Werk als financieel administratief medewerker via onze pool

Administratieve bijbaan bij grote bedrijven als KPN, KLM, NS, MTV of Red Bull

Werken bij DELA

Zoek je een betekenisvolle baan in de verzekeringsbranche? Misschien zijn onze DELA vacatures dan wat voor je. DELA is de grootste en bekendste uitvaartonderneming van Nederland. Ze regelen niet alleen uitvaartverzekeringen, maar verzorgen de uitvaarten ook. En dat is niet alles: ze hebben ook nog eens een World-class Workplace label, wat betekent dat ze een van de beste werkgevers in Europa zijn. Reken maar dat je een hoop leert bij deze organisatie en een mooie notitie op je cv scoort. Wil jij dat wel? Check dan snel onze DELA vacatures en ontdek of er een leuke baan voor jou bij staat.

Solliciteren op vacatures bij DELA

Je vindt verschillende functies tussen onze vacatures bij DELA. Wil je echt iets betekenen voor mensen tijdens een uitvaart? Ga dan aan de slag in een crematorium, bijvoorbeeld in de catering of als medewerker overbrenging en verzorging. Maar je vindt hier ook andere coöperatie DELA vacatures, zoals voor administratief medewerker of in de klantenservice. Bepaal dus goed waar jouw interesses en talenten liggen en ga vervolgens op zoek naar de baan die het beste bij je past. Staat er op dit moment nog niks tussen? Stel dan een e-mailalert in en je blijft altijd op de hoogte van het nieuwste aanbod.

Werken bij DELA betekent flink investeren in je toekomst, want je doet niet alleen betekenisvol werkt, maar krijgt ook nog eens de kans om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Volg verschillende (online) trainingen en til je skills naar een hoger niveau. Maar eerst moet je natuurlijk solliciteren op een leuke vacature bij DELA. Gelukkig is dat zo gebeurd via YoungCapital. Log in, werk je cv bij, schrijf een korte maar krachtige sollicitatiebrief en klik op de solliciteerknop. Upload alle bestanden en verzenden maar. Voor je het weet nemen onze recruiters al contact met je op.


Veelgestelde vragen

 • Hoeveel verdien je bij DELA?

  Het salaris bij DELA uitvaartverzorging verschilt per functie In de DELA vacatures vind je een salarisindicatie.

 • Waar is het meeste aanbod aan vacatures bij DELA?

  Het hoofdkantoor van DELA is in Eindhoven, dus daar staan regelmatig vacatures open. Check de DELA Eindhoven vacatures eens als je daar interesse in hebt. Liever ergens anders aan de slag? Vul jouw postcode of woonplaats in de zoekbalk in en alle banen bij jou in de buurt verschijnen.

 • Wat voor DELA vacatures bieden jullie aan?

  Ons vacatureaanbod wisselt. Zo hebben we de ene keer veel vacatures voor de klantenservice, en andere keer voor uitvaartverzorger. Houd deze pagina goed in de gaten voor het nieuwste aanbod of stel een e-mailalert in als je niets wilt missen.