DELA vacatures

Er zijn 6 vacatures bij DELA gevonden

Werken bij DELA

Een waardevolle baan in de uitvaartbranche, dat betekent werken bij DELA. 't Is een mooie manier om iets betekenen voor mensen die een dierbare hebben verloren. En daar word je goed voor bedankt, met een prettige werksfeer, voldoende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden en een individueel keuzebudget. En omdat deze organisatie om je geeft, kun je zelfs thuiswerken als je functie dat toelaat. Klaar voor de start? Scrol door onze DELA vacatures en solliciteer snel.

Scoor jouw DELA baan

Zoek je een betekenisvolle baan in de verzekerings- en uitvaartbranche? Misschien zijn onze DELA vacatures dan wat voor je. DELA is de grootste en bekendste uitvaartonderneming van Nederland. Ze regelen niet alleen uitvaartverzekeringen, maar verzorgen de uitvaarten ook. En dat is niet alles: ze hebben ook nog eens een World-class Workplace label, wat betekent dat ze een van de beste werkgevers in Europa zijn. Reken maar dat je een hoop leert bij deze organisatie. Dit kan fulltime en parttime, maar een DELA bijbaan valt ook onder de opties. Lijkt dat jou wat? Check dan snel onze DELA vacatures en ontdek of er een leuke baan voor jou bij staat.

Solliciteer op DELA vacatures

Je vindt verschillende functies tussen onze vacatures bij DELA. Wil je echt iets betekenen voor mensen tijdens een uitvaart? Ga bijvoorbeeld aan de slag als gastheer, gastvrouw, medewerker crematorium of medewerker uitvaart. Je bereidt allerlei hapjes achter de schermen en serveert gasten koffie, thee, broodjes en bittergarnituur. Ook houd je de gebruikte ruimte schoon en ontvang je gasten. Maar je vindt hier ook andere coöperatie DELA vacatures, zoals administratieve of HR-gerelateerde jobs. Bepaal dus goed waar jouw interesses en talenten liggen en ga vervolgens op zoek naar de baan die het beste bij je past.

Klaar om te solliciteren op een van onze DELA vacatures? Da's zo gebeurd via YoungCapital. Log in op je YoungCapital-account, werk je cv bij, schrijf een korte maar krachtige sollicitatiebrief en klik op de solliciteerknop. Hulp nodig met je sollicitatie? Schakel onze AI-carrièrehulp WORK-GPT in en geef je cv en sollicitatiebrief een boost. Upload je bestanden en verzenden maar. Voor je het weet nemen onze recruiters al contact met je op. Heb je (nog) geen interessante DELA vacature gevonden? Stel dan een e-mailalert in en blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod.


Veelgestelde vragen

  • Hoeveel verdien je bij DELA?

  • Het salaris bij DELA uitvaartverzorging verschilt per functie In de DELA vacatures vind je een salarisindicatie.

  • Waar is het meeste aanbod aan vacatures bij DELA?

  • Er staan veel vacatures open op het hoofdkantoor van DELA in Eindhoven. Check de DELA Eindhoven vacatures eens als je daar interesse in hebt. Liever ergens anders aan de slag? Vul jouw postcode of woonplaats in de zoekbalk in en alle banen bij jou in de buurt verschijnen.

  • Wat voor DELA vacatures bieden jullie aan?

  • Ons vacatureaanbod wisselt, maar vaak vind je hier vacatures voor gastvrouw en gastheer. Houd deze pagina goed in de gaten voor het nieuwste aanbod of stel een e-mailalert in als je niets wilt missen.