DELA Eindhoven vacatures

Er zijn 2 vacatures bij DELA Eindhoven gevonden

Werken bij DELA in Eindhoven

Wil je graag aan de slag bij DELA, de grootste uitvaartonderneming van Nederland, en woon je in Eindhoven? Dan zit je op onze pagina met DELA vacatures in Eindhoven helemaal goed. In deze Brabantse stad is ons aanbod met DELA vacatures vaak het grootst, want hier staat het hoofdkantoor. Tussen de vacatures bij DELA Eindhoven vind je dus veel kantoorbanen, bijvoorbeeld als administratief medewerker, auditor en controller. Maar ook voor een (bij)baan in een crematorium zit je hier goed. Weet jij al waar je aan de slag wilt? Neem dan snel een duik in onze DELA vacatures in Eindhoven en zoek jouw ideale job.

Solliciteren op DELA vacatures Eindhoven

Als je solliciteert op een van onze DELA vacatures in Eindhoven, kom je terecht bij een bekende en gewilde werkgever. DELA heeft namelijk een World-class Workplace label. Dit betekent dat het een van de beste werkplekken van Europa is. Goede doorgroeimogelijkheden, trainingen voor je persoonlijke ontwikkeling en een prettige werksfeer horen daar allemaal bij. En dan heb je ook nog eens een betekenisvolle baan waarbij je mensen door moeilijke tijden helpt. Wil jij dat ook? Stap één is een passende vacature bij DELA Eindhoven vinden. Via YoungCapital lukt dat wel. Geef jouw voorkeuren aan in de filters, dan zie je alleen de banen die écht interessant zijn voor jou.

Maar hoe weet je nou of je in aanmerking komt om te solliciteren op de DELA vacatures in Eindhoven? Voor de meeste functies in een crematorium is mbo-werk- en -denkniveau voldoende, maar voor bepaalde kantoorbanen is een hbo- of zelfs wo-diploma vereist. Lees de omschrijvingen in de vacatures goed door, dan weet je precies wat je in huis moet hebben. Voldoe je aan de eisen? Dan solliciteer je eenvoudig op jouw favoriete DELA Eindhoven vacature met een paar muisklikken. Het enige wat je nodig hebt, is een net cv en een korte maar krachtige sollicitatiebrief. Die verstuur je eenvoudig op via YoungCapital. Gelukt? Dan hoor je in no time van een van onze recruiters. Wie weet start je binnenkort al met jouw nieuwe baan bij DELA Eindhoven.


Veelgestelde vragen

  • Welke vacatures hebben jullie bij DELA in Eindhoven?

    Ons aanbod wisselt constant. Zo hebben we de ene keer veel vacatures voor medewerker crematorium en de andere keer voor administratief medewerker. Gelukkig staan er meestal wel vacatures open in Eindhoven, want hier is het hoofdkantoor van DELA.

  • Hebben jullie ook DELA vacatures buiten Eindhoven?

    Ja, check het overzicht met al onze DELA vacatures eens. Daar vind je misschien wel een leuke baan bij jou in de buurt.

  • Kom ik in aanmerking om te solliciteren op de DELA Eindhoven vacatures?

    Dat ligt eraan naar welke baan je wilt solliciteren. Vaak is mbo-werk- en -denkniveau voldoende voor een baan in het crematorium. Het kan zijn dat je voor financiële of administratieve functies wel een specifiek diploma nodig hebt. Check daarom altijd goed de functie-eisen in de vacatures.