DHL bezorger vacatures

Er zijn 11 vacatures voor DHL bezorger gevonden.

Bezorger vacatures bij DHL

Ben jij klantvriendelijk, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zie je jezelf al door heel Nederland rijden? Dan zit je helemaal goed op deze pagina met vacatures voor DHL bezorger. Als DHL bezorger rijd je met een bakfiets of busje vol pakketjes door het hele land en zorg je ervoor dat alle bestellingen netjes en op tijd worden bezorgd aan het juiste adres. Heb jij altijd al willen werken bij het meest toonaangevende transportbedrijf ter wereld en ben je een goede chauffeur? Neem dan snel een kijkje tussen deze DHL bezorger vacatures of op werken bij DHL en voor je het weet rijd jij rond in die gele bus.

€13,09 verdienen als bezorger bij DHL in Breda

Word parttime bezorger bij DHL in Eindhoven

Fulltime bezorger bij DHL in Utrecht

Word parttime bezorger bij DHL in Breda

Word fulltime bezorger bij DHL in Beringe

Aan de slag als parttime bezorger bij DHL Express in Utrecht

€13,09 p/u verdienen als bezorger bij DHL Eindhoven

Verzuim medewerker bij DHL in Utrecht

Touren als parttime koerier voor DHL Express in Utrecht

Fulltime Koerier met vrijheid bij DHL in Apeldoorn

Start als parttime livechat medewerker bij DHL Arnhem

Aan de slag als DHL bezorger

Altijd al willen werken als pakketbezorger bij DHL? Pak dan nu je kans. Op YoungCapital vind je namelijk de leukste vacatures voor pakketbezorger. Maar voordat je begint aan je zoektocht naar die toffe vacature, ben je waarschijnlijk wel benieuwd naar het salaris van een DHL bezorger. Als je aan de slag gaat als pakketbezorger bij DHL verdien je een salaris van rond de € 13,- per uur. Daarnaast krijg je nog vakantiegeld en heb je recht op toeslagen als je in het weekend werkt. Uiteindelijk is het salaris afhankelijk van het aantal gewerkte uren. Dus of je nou fulltime aan het werk gaat of liever in het weekend wat bijklust, die keuze is aan jou.

Solliciteer vandaag nog als DHL bezorger

En, heb je iets tofs gevonden tussen de vacatures voor DHL bezorger? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog. Log in met je YoungCapital account, upload al je documenten en versturen maar. Ben je benieuwd naar de andere DHL vacatures? Via YoungCapital kun je namelijk ook aan het werk als koerier of magazijnmedewerker. Neem dus snel een kijkje want wie weet staat daar ook iets leuks voor je tussen.


Veelgestelde vragen

  • Wat doet een DHL bezorger?

    Een DHL bezorger zorgt ervoor dat pakketjes en bestellingen netjes en op tijd worden bezorgd aan het juiste adres.

  • Wat is het salaris van een DHL pakketbezorger?

    Als DHL pakketbezorger ontvang je een salaris van rond de € 13,- per uur. Je krijgt betaald voor het aantal uur dat je hebt gewerkt.