DHL bezorger vacatures

Er zijn 24 bezorger vacatures bij DHL gevonden

Werken als DHL bezorger

Zie jij jezelf al door de straten scheuren in een geel-rode bestelbus? Dat is precies wat je gaat doen als je gaat werken als DHL pakketbezorger. Het is in deze functie namelijk jouw taak om pakketten snel en veilig af te leveren bij mensen thuis. Hoewel je als bezorger voor DHL in je eentje op pad bent, voel je je geen moment eenzaam tijdens je shift. Iedereen is namelijk blij om jou (en het pakket dat je meebrengt) te zien. Dus heb jij je rijbewijs B op zak, zoek je een zelfstandige job en maak je graag mensen blij? Check dan ons aanbod aan DHL vacatures voor bezorger en solliciteer. Sta je ook open voor ander werk? Tussen alle vacatures bij DHL vind je nog veel meer toffe banen.

€13,45 verdienen als bezorger bij DHL Express in Zwolle

€13,45 verdienen als bezorger bij DHL Express in Breda

Aan de slag als parttime bezorger bij DHL Express in Utrecht

Fulltime bezorger bij DHL Express in Utrecht

Werken als bezorger bij DHL Express in Utrecht

Word bezorger bij DHL Express in Breda

Word fulltime bezorger bij DHL in Beringe

Werken als bezorger bij DHL Express in Den Hoorn

Aan de slag als fulltime bezorger bij DHL Express Apeldoorn

Word parttime bezorger bij DHL Express in Eindhoven

Fulltime bezorger voor DHL Express in omgeving Zaandam

Fulltime bezorger voor DHL Express in omgeving Purmerend

Werken als parttime bezorger bij DHL Express in Den Hoorn

€ 13,45 p/u verdienen als bezorger bij DHL Express Eindhoven

Word bezorger bij DHL Express in Maastricht-Airport

Word parttime koerier in Eindhoven bij DHL Express

Fietsbezorger gezocht voor DHL Express in Amsterdam

Als chauffeur werken bij DHL Express in Apeldoorn

Fulltime Koerier met vrijheid bij DHL Express in Den Hoorn

Fulltime aan de slag als koerier bij DHL Express in Utrecht

Fietskoerier gezocht voor DHL Express in Amsterdam

Start als parttime koerier in de avond bij DHL Express Tilburg

Fulltime Koerier met vrijheid bij DHL Express in Apeldoorn

Start als parttime livechat medewerker bij DHL Arnhem

Word bezorger bij DHL via YoungCapital

Als DHL bezorger bezorg je dus pakketjes. Maar hoe ziet een werkdag er precies uit? Je shift begint bij het logistieke centrum bij jou in de buurt. Hier start je je werkdag met een kop koffie en een praatje met collega’s. Vervolgens laad je je bus vol en is het tijd om kilometers te maken. Je rijdt een vaste route en maakt onderweg de ene na de andere ontvanger blij met een pakket. Dankzij jou worden alle zendingen netjes en op tijd afgeleverd. En met een glimlach, want als bezorger bij DHL ben je het visitekaartje van het bedrijf.

Met de DHL bezorger vacatures van YoungCapital kun je aan de slag wanneer dat jou uitkomt. DHL bezorgt tot ’s avonds laat, waardoor je de keuze hebt uit diverse shifts. Zo combineer je jouw werk eenvoudig met een studie, een andere job of welke verplichtingen dan ook. En als je ’s avonds aan het werk gaat, ontvang je nog toeslagen ook. Win-win. Klinkt goed? solliciteren bij DHL doe je eenvoudig via YoungCapital. Met je account reageer je al binnen een paar minuten op een leuke DHL bezorger vacature bij jou in de buurt. Wil je eerst alle opties vergelijken? Check dan ook de bezorger vacatures bij andere bedrijven.


Veelgestelde vragen

 • Wat ga ik doen als bezorger bij DHL?

  Als DHL bezorger lever je pakketten af bij mensen thuis. Je laadt aan het begin van je shift je bestelbus vol bij het magazijn bij jou in de buurt en rijdt vervolgens de route die je meekrijgt.

 • Bieden jullie ook ander werk bij DHL aan?

  Ja, bij YoungCapital vind je meer dan alleen DHL pakketbezorger vacatures. Je kunt bijvoorbeeld ook aan de slag als magazijnmedewerker, logistiek medewerker of orderpicker. Check onze DHL vacatures voor het volledige aanbod.

 • Wat heb ik nodig om DHL bezorger te worden?

  Om te kunnen werken als DHL pakket bezorger, heb je in ieder geval een rijbewijs B én rijervaring nodig, het liefst in een bestelauto. Ook is het belangrijk dat je klantvriendelijk bent en goed Nederlands spreekt.

 • Hoe solliciteer ik op een DHL bezorger vacature?

  Je solliciteert eenvoudig op DHL pakketbezorger vacatures via YoungCapital. Log in of maak een account aan, zorg ervoor dat je cv up-to-date is en voeg een korte motivatiebrief toe. Een van onze recruiters neemt vervolgens binnen 48 uur contact met je op.