DHL sales vacatures

Er zijn 7 sales vacatures bij DHL gevonden

Werken in sales bij DHL

Tijd voor een nieuwe uitdaging in sales? Misschien staat er wel een leuke baan voor je tussen de DHL sales vacatures. Je kent DHL vast van de geel-rode busjes en de pakketbezorgers aan je deur. Maar ook achter de schermen wordt er hard gewerkt om ervoor te zorgen dat deze logistiek dienstverlener de nummer één blijft. Bijvoorbeeld op de salesafdeling, waar ze hard werken om nieuwe klanten binnen te slepen en het internationale netwerk te vergroten. Benieuwd welke uitdaging jou te wachten staat? Scrol eens door onze sales vacatures bij DHL, solliciteer en ga binnenkort al aan de slag via YoungCapital. Benieuwd naar de mogelijkheden op andere afdelingen? Bekijk dan alle vacatures bij DHL.

Word accountmanager bij DHL

Tussen de DHL sales vacatures kom je regelmatig banen als accountmanager tegen, al is dit zeker niet de enige mogelijkheid binnen dit vakgebied. Ervaren accountmanagers zijn meer dan welkom, maar het is ook mogelijk om jouw carrière bij DHL te starten als junior. Bovendien kun je zowel parttime als fulltime werken. Als accountmanager bij DHL ga je zelfstandig aan de slag om nieuwe klanten binnen te halen en werk je tegelijkertijd aan de band met bestaande klanten. Dankzij jouw sociale skills bouw je een stevig intern en extern netwerk op. En ben je na een tijdje toe aan de volgende stap? Er zijn binnen dit bedrijf heel wat mooie doorgroeimogelijkheden, wat de sales vacatures bij DHL extra interessant maakt. Ook niet gek trouwens: de bonussen die je kunt verdienen, waardoor je salaris lekker oploopt.

Heb je een leuke baan gevonden tussen de DHL sales vacatures? Wacht dan niet langer en solliciteer bij DHL. Via YoungCapital is dat zo gedaan. Check goed of de gegevens in je account kloppen en voeg een motivatiebrief toe waarmee je opvalt tussen de andere kandidaten. Dan is je sollicitatie klaar om te versturen. We nemen binnen 48 uur contact met je op, zodat je snel weet waar je aan toe bent en misschien binnenkort al kunt starten met je nieuwe job. Staat er niks interessants voor je tussen de sales vacatures bij DHL? Kijk dan snel verder bij onze sales vacatures bij andere bedrijven. We hebben talloze uitdagingen voor je, bijvoorbeeld als (junior) inkoper.


Veelgestelde vragen

 • Welke banen zijn er in de sales bij DHL?

  Je komt op deze pagina voornamelijk werk tegen als accountmanager bij DHL, maar er zijn bijvoorbeeld ook mogelijkheden in de sales support.

 • Kan ik werken op een DHL kantoor?

  Ja, de meeste sales banen bij DHL zijn op een kantoor. Op zoek naar een andere baan bij DHL? Bekijk dan ons volledig aanbod aan DHL vacatures.

 • Hoe vind ik de juiste DHL sales vacatures voor mij?

  Wil je aan de slag in de sales bij DHL? Dan zit je op deze pagina goed. Vink jouw voorkeuren aan in het filtermenu en de voor jou relevante DHL sales vacatures verschijnen.

 • Wat heb ik nodig voor een baan in sales bij DHL?

  De precieze functie-eisen verschillen per vacature. Van een junior accountmanager bij DHL wordt meestal minstens een relevant mbo-diploma op niveau 4 verwacht. Ook een goede beheersing van het Nederlands en ervaring in telefonisch klantcontact is belangrijk. Je vindt de precieze functie-eisen in de verschillende vacatures.