Kassamedewerker bij Dirk vacatures

Er zijn 1 vacatures voor kassamedewerker bij Dirk gevonden

Werken bij Dirk als kassamedewerker

Op zoek naar een bijbaan in het weekend, een nieuwe fulltime uitdaging of parttime vakantiewerk? Als kassamedewerker bij Dirk is het allemaal mogelijk. Wil je jouw baan combineren met school, een eigen bedrijf of gezin? Geen enkel probleem. Zoek je een fulltime baan waarbij doorgroeien mogelijk is? Ook dan zit je bij Dirk goed. Om te solliciteren heb je geen (werk)ervaring of diploma nodig. Wél zin om aan de slag te gaan als caissière bij een grote supermarktketen. Heb jij dat? Check onze kassamedewerker Dirk vacatures en solliciteer direct op jouw favoriet. Benieuwd welke vacatures Dirk nog meer open heeft staan? Bekijk dan alle Dirk vacatures.

Word kassamedewerker bij Dirk

Wat je kunt verwachten van zo’n job bij Dirk als kassamedewerker? Je zit natuurlijk achter de kassa, maar waar moet je allemaal rekening mee houden? Bij Dirk is het belangrijk dat je de klant helpt met een glimlach en gezellig een praatje maakt terwijl je de producten scant. Want zo’n glimlach in de supermarkt werkt als een spiegel: ben jij vriendelijk en energiek, dan krijg je dat ook terug van de klant. Jij een goede dag, de klant ook een goede dag. Win-win! Multitasken is dus belangrijk. Maar dat heb je zo geleerd als je gaat werken als kassamedewerker bij Dirk. Meer lezen over werken bij die rode supermarkt? Check onze infopagina over Dirk. Zin om te solliciteren? Onze kassamedewerker Dirk vacatures vind je hier.

Een job als kassamedewerker bij Dirk is natuurlijk niet de enige baan waar je uit kunt kiezen. Wij hebben ook volop kassamedewerker vacatures openstaan bij andere winkels en supermarkten. Neem daar ook eens een kijkje. Wie weet staat jouw ideale baan er wel tussen. Benieuwd naar andere functies in de supermarkt? Misschien is een baan als boodschappen bezorger of vakkenvuller wel iets voor jou. Trekt de kassa jou toch het meeste? Dan staan de kassamedewerker Dirk vacatures hier voor je klaar. Solliciteer vandaag nog via YoungCapital, dan start je voor je het weet al aan jouw nieuwe job bij Dirk als kassamedewerker.


Veelgestelde vragen

 • Kan ik ook solliciteren op een andere soort baan bij Dirk dan kassamedewerker?

  Dat kan zeker. Neem eens een kijkje bij alle Dirk vacatures en ontdek de mogelijkheden.

 • Wat is het Dirk salaris bij 17 jaar voor kassa werk?

  Op onze infopagina over Dirk vind je het Dirk salaris als je 17 jaar bent en achter de kassa werk. Benieuwd wat bij Dirk het salaris is als je 16 jaar bent en achter de kassa werkt? Dat lees je daar ook.

 • Wat moet ik doen als er geen interessante Dirk kassamedewerker vacature voor mij tussen het aanbod staat?

  Check dan ook eens onze andere kassamedewerker vacatures bij jou in de buurt. Wie weet vind je daar wel een toffe nieuwe baan.

 • Hoe oud moet je zijn om te werken bij Dirk achter de kassa?

  Om te werken als kassamedewerker bij Dirk moet je 16 jaar zijn.