DPD vacatures

Er zijn 3 vacatures bij DPD gevonden

Werken bij DPD

Wil jij werken bij een van de grootste pakketdiensten van Europa? Bij DPD krijg je diverse doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen binnen dit internationale bedrijf. Maar dat niet alleen, ook krijg je de kans om jezelf te blijven ontwikkelen door trainingen aan de DPD Academy. Met flexibele roosters bepaal jij zelf wanneer je werkt, zodat het altijd jou uitkomt. Dus, wat denk je ervan? Check de DPD vacatures, solliciteer en kom werken voor DPD.

Vind een DPD job en start je career

Altijd al willen werken bij een van de grootste pakketdiensten van Europa? Dan zijn deze DPD vacatures iets voor jou. Bij dit bedrijf zorgen meer dan 97.000 werknemers wereldwijd ervoor dat pakketjes netjes op het juiste adres worden afgeleverd. En daar kunnen ze jouw hulp wel bij gebruiken. Hoe je dat doet, is aan jou. Van bezorger tot orderpicker, werken bij DPD in Nederland betekent een ruime keuze aan functies. Wil je ontdekken of je jouw volgende uitdaging gaat vinden via YoungCapital? Check dan meteen alle DPD Nederland vacatures en solliciteer vandaag nog op jouw favoriet.

Kom bij DPD werken

Benieuwd wat de DPD vacatures in petto hebben? Bij een groot bedrijf als DPD zijn er genoeg opties, maar het is wel zo handig om te weten wat voor functies er dan allemaal zijn. Zo kun je aan de slag als orderpicker of shiftleader en zorg je ervoor dat alle pakketten worden gesorteerd zodat ze zo snel mogelijk afgeleverd kunnen worden. Of zie je jezelf eerder werken als koerier of pakketbezorger? Je rijdt dan rond in een van de welbekende DPD-busjes om ervoor te zorgen dat het juiste pakket bij de juiste eigenaar terechtkomt. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om als je gaat werken bij DPD.

Lijkt het je wat om te werken bij DPD in Nederland? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk een toffe DPD vacature vinden. Maar hoe doe je dat? Om je zoektocht makkelijk te maken gebruik je ons filtermenu. Geef al jouw voorkeuren aan, vul je postcode in en wij maken alvast een voorselectie van alle DPD vacatures die bij jou passen. Je sollicitatie versturen gaat overigens zo’n beetje hetzelfde als een pakket versturen bij DPD. Klik op de solliciteerknop bij jouw favo DPD vacature, voeg je cv en killer motivatiebrief aan je sollicitatie toe en voilà, de boel staat klaar voor verzending.


Veelgestelde vragen

  • Werken bij DPD, hoe is dat?

  • Voor je een kijkje neemt bij de DPD vacatures wil je natuurlijk eerst weten hoe het zit met de bedrijfscultuur. Heb jij even geluk, want wij hebben alles uitgezocht en verzameld in een artikel over DPD.

  • Hoe vind ik een leuke DPD vacature bij mij in de buurt?

  • Door het filtermenu te gebruiken vind je altijd een vacatures bij DPD die bij je past. Vul bijvoorbeeld je postcode in en je krijgt alleen de vacatures bij jou in de buurt te zien.