DPD koerier vacatures

Er zijn 3 vacatures voor koerier bij DPD gevonden

Werken bij DPD als koerier

Ben jij niet het type voor een kantoorbaan en vind je het lekker om veel onderweg te zijn? Werken bij DPD als koerier is misschien wel iets voor jou. De kans is groot dat je een leuke baan vindt tussen deze DPD koerier vacatures. Zie jij jezelf al rondrijden in een bus en de hele dag pakketten en bestellingen bezorgen? Als pakketbezorger rijd je dagelijks een vaste route en maak je mensen blij met hun pakket. Heb je een rijbewijs B in the pocket? Check. Ben je klantvriendelijk? Check. Waar wacht je nog op? Het is tijd om te gaan werken bij DPD als koerier. Meer mogelijkheden ontdekken? Check dan ook eens de andere vacatures bij DPD.

Ga aan het werk als DPD koerier

Als je gaat werken bij DPD als koerier, begint je werkdag in het distributiecentrum. De orderpickers en shiftleaders hebben je bestelbus volgeladen met pakketten uit jouw regio. Aan jou de taak om deze allemaal zo snel mogelijk te bezorgen. En dat doe je natuurlijk altijd met een glimlach. Als DPD koerier ben jij namelijk het visitekaartje van het bedrijf. Hebben klanten een vraag of een klacht? Jij hebt altijd tijd om deze netjes te beantwoorden of af te handelen. Want klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid, dat is waar DPD voor staat. Herken jij jezelf hierin? Scrol dan snel naar alle DPD koerier vacatures.

Op YoungCapital vind je de leukste DPD koerier vacatures. Maar hoe vind je nou iets wat écht bij jou past? Daar hebben wij iets op bedacht. Op deze pagina vind je een filtermenu: een tool waarmee we jouw leven makkelijker maken. Vul je postcode in, vink alle voorkeuren aan en wij maken alvast een voorselectie van vacatures die bij jou passen. Zo zorgen wij ervoor dat je sneller kunt werken bij DPD als koerier. Jouw blik verbreden? Neem ook eens een kijkje bij de vacatures voor DPD bezorger of alle vacatures voor koerier. Misschien staat daar wel iets leuks voor je tussen. Benieuwd naar de bedrijfscultuur? Lees ons artikel met info over DPD om erachter te komen hoe het zit. .


Veelgestelde vragen

  • Hoe kan ik werken bij DPD als koerier?

    Het belangrijkste wat je nodig hebt om te kunnen werken bij DPD als koerier is een rijbewijs B. Wil je weten wat je nog meer nodig hebt? Je leest het in ons artikel over DPD.

  • Welke vacatures heeft DPD nog meer naast de DPD koerier vacatures?

    Als je op zoek bent naar andere vacatures bij DPD kun je een kijkje nemen bij de vacatures voor DPD bezorger of de overige DPD vacatures.