Gorillas bezorger vacatures

Er zijn 0 vacatures voor bezorger bij Gorillas gevonden

Werken als Gorillas bezorger

Lijkt het jou leuk om te werken als Gorillas bezorger? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Fluitend op je snelle e-bike door de gezellige straten van jouw stad, terwijl je fietst in de zon? Als Gorillas bezorger kan het, en je krijgt er ook nog eens een lekker salaris voor terug. Lijkt het je tof om als Gorillas bezorger aan de slag te gaan? Dan kun je meteen al op onze Gorillas vacatures solliciteren. Wil je eerst meer info over het bedrijf? YoungCapital heeft alles over GORILLAS voor je uitgezocht. Zo kun je goed voorbereid als Gorillas bezorger solliciteren.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige YoungCapital vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Gorillas bezorger worden: dit moet je weten

We hebben gelijk een leuke mededeling, want om Gorillas bezorger te worden heb je geen rijbewijs of diploma nodig. Gorillas is een duurzaam bedrijf en daarom bezorgen ze alle bestellingen met hun eigen elektrische fietsen. Dat is een win-win, want zo houd je rekening met het milieu en blijf je ook nog lekker fit. Er geldt wel een minimale leeftijd van 18 jaar voor een Gorillas bezorger, zelfs op de fiets. Dit komt omdat er ook alcohol besteld kan worden via Gorillas, en om alcohol te mogen bezorgen moet je minimaal 18 jaar zijn.

Al zin om aan de slag te gaan als Gorillas bezorger? Check hier de Gorillas fietskoerier vacatures. Via YoungCapital solliciteer je al binnen 5 minuten op de leukste vacatures. Om je een handje te helpen met je sollicitatie, hebben we een blog vol met sollicitatietips. Natuurlijk is het ook belangrijk om cv goed up-to-date te hebben. Met onze gratis cv-builder ziet jouw cv er binnen no time weer spik en span uit, zodat je goed opvalt in de grote stapel. Wil je graag in de logistiek werken, maar weet je nog niet in welke functie? In deze blogs over her beroep maaltijdbezorger en over het beroep boodschappenbezorger lees je alles wat je over de functies moet weten.


Veelgestelde vragen

  • Hoeveel verdien je als Gorillas bezorger?

    Als rider bij Gorillas verdien je een bruto-uurloon van € 11,54. Daarnaast maak je nog kans op flinke fooien van de bezorgadressen.

  • In welke plaatsen kan ik werken als Gorillas bezorger?

    Momenteel is Gorillas al actief in zo’n dertien Nederlandse steden. Check onze website voor het actuele aanbod om te zien welke Gorillas vacatures er bij jou in de buurt zijn.

  • Hoe word je Gorillas bezorger?

    Als fietskoerier bij Gorillas heb je geen diploma of rijbewijs nodig. Wel moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Benieuwd naar de ervaring van een ander? Lees het in de inside story van een fietskoerier.