Knab vacatures

Er zijn 0 Knab vacatures gevonden

Werken bij Knab betekent:

 • Ervaring opdoen bij een bekende Nederlandse bank;
 • een mooi salaris en reiskostenvergoeding;
 • aan de slag in een gezellig en divers team;
 • de mogelijkheid om hybride te werken.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige YoungCapital vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Werken bij Knab

Ervaring opdoen bij een bekende Nederlandse bank? Dat kan met de Knab vacatures. Knab is dé (online) bank voor zzp’ers, al ben je ook welkom als je niet onderneemt. Als je je aansluit bij de Knab Krew, kom je terecht in een open, positief en ondernemend team. Bij deze platte organisatie is iedereen gelijk en wordt er ook echt naar je geluisterd. Tof, want zo word je als junior al betrokken bij het nemen van allerlei beslissingen. En daar leer je veel van. Dus wil jij graag aan je persoonlijke en professionele skills werken en lekker aan de slag in finance? Ga werken bij Knab.

Solliciteren op vacatures bij Knab

Wat voor banen je vindt tussen de Knab vacatures? Je kunt bij deze organisatie in diverse vakgebieden aan de slag. Functies als business controller en CDD analist verwacht je vast wel bij een bank, maar de vacatures bij Knab bank zijn ook interessant als je bijvoorbeeld een uitdaging in marketing of IT zoekt. Bang dat je niet genoeg ervaring hebt om te werken bij Knab? No worries. Of je nou starter bent of al wat mooie jobs op je cv hebt staan, we hebben vast een passende uitdaging voor je. Geef in het filtermenu aan waar jouw nieuwe job aan moet voldoen en vind snel een baan waar je blij van wordt.

Ben je enthousiast over een van de Knab bank vacatures of de review score? Dan weet je wel hoe laat het is: tijd om te solliciteren. Met je YoungCapital-account is dat zo gedaan. Check of je gegevens en cv nog up-to-date zijn en schrijf een enthousiaste motivatie, dan ben je klaar om je sollicitatie te versturen. Meestal neemt een van onze recruiters daarna al binnen 48 uur contact met je op om je sollicitatie te bespreken. Staat er niks interessants voor je tussen de Knab vacatures? We weten zeker dat we tóch een toffe baan voor je hebben. Bekijk bijvoorbeeld alle financiële vacatures eens en laat je verrassen door het aanbod bij andere bedrijven.


Veelgestelde vragen

 • Wat voor banen staan er tussen de Knab vacatures?

  Tussen de Knab vacatures vind je banen in allerlei vakgebieden, van finance tot IT en klantenservice.

 • Ze hebben geen passende baan voor me bij Knab. Kan ik werken bij een soortgelijk bedrijf?

  Ja, je kunt via YoungCapital bij verschillende banken aan de slag. Bekijk bijvoorbeeld de vacatures bij Rabobank, ABN AMRO of ING.

 • Hoe solliciteer ik op vacatures bij Knab bank?

  Dat doe je makkelijk en snel met je YoungCapital-account. Zorg ervoor dat je gegevens en cv up-to-date zijn, voeg een korte motivatie toe en versturen maar.