Kwantum vacatures

Er zijn 12 Kwantum vacatures gevonden

Werken bij Kwantum betekent:

 • je thuis voelen in een hecht team;
 • personeelskorting van 15% in alle Kwantum en Leen Bakker winkels;
 • een goed salaris, based on je ervaring;
 • doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld van magazijnmedewerker naar reachtruckchauffeur;
 • ploegentoeslag van 12,5% plus een maaltijdvergoeding voor de avondploeg;
 • investeren in jouw ontwikkeling.

Werken bij Kwantum

Op interieur-TikTok kom je deze woonwinkel vaak tegen. Goed nieuws dus als je houdt van leuke teddy poefjes en mushroom lampen, want er staan een heleboel Kwantum vacatures voor je klaar. Je kunt namelijk de hele dag je hart ophalen aan de leukste home-artikelen als je gaat werken bij Kwantum. Is dat niet waar jij warm van wordt? No problem, de Kwantum vacatures hebben nog meer te bieden. Een goed salaris bijvoorbeeld, dat bovendien met je meegroeit naarmate je meer ervaring hebt. En dat zal wel lukken, want je kunt lekker jezelf zijn in een van de hechte teams en bij Kwantum werken aan je ontwikkeling.

Solliciteren op Kwantum vacatures

Jobs genoeg, tussen onze Kwantum vacatures. Een baan bij Kwantum heb je bijvoorbeeld in een winkel, op kantoor of in de logistiek. Zijn wat voorbeelden van specifieke functies wel handig? Gotcha. Denk aan verkoopmedewerker bij een winkel bij jou in de buurt of marketing medewerker op het hoofdkantoor. Ben je toch echt vooral op zoek naar een logistieke baan? Keuze genoeg voor de magazijnmedewerkers, orderpickers en logistiek medewerkers onder ons. Check onze vacatures en kies de functie waarin jij wilt werken bij Kwantum.

En voor het geval je nog niet overtuigd bent om te solliciteren op de Kwantum vacatures, hebben we Kwantum reviews en recensies voor je verzameld. Maar eigenlijk is twijfelen over deze toffe werkgever helemaal niet nodig. Check maar eens de (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Personeelskorting, ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden … en nog zoveel meer. O ja, hadden we al gementioned dat iedereen welkom is bij deze woonretailer? Tijd om te solliciteren dus. Voor je het weet, start je al met werken bij Kwantum.


Veelgestelde vragen

 • Waarom moet ik gaan werken bij Kwantum?

  Je moet niets, maar werken bij Kwantum is zeker geen verkeerde keuze. Dat blijkt wel uit de goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden en de fijne sfeer die heerst in het hechte team.

 • Klopt het dat Kwantum onderdeel is van de Homefashion Group?

  Jazeker. Als je wilt werken bij Homefashion Group zijn er ook andere mogelijkheden. Check onze Leen Bakker vacatures bijvoorbeeld eens, die winkel valt namelijk ook onder het moederbedrijf.

 • Zijn er ook vacatures bij Kwantum voor een bijbaan?

  Er zijn zowel fulltime als parttime jobs bij Kwantum. Bijbanen staan af en toe ook weleens tussen het aanbod met Kwantum vacatures.