Leen Bakker vacatures

Er zijn 6 Leen Bakker vacatures gevonden

Werken bij Leen Bakker betekent:

 • een goed salaris;
 • een baan bij een toegankelijke woonwinkel;
 • werken in team waarin iedereen zich thuis voelt en nét dat stapje extra zet;
 • volop ruimte voor persoonlijke en professionele groei;
 • personeelskorting bij Leen Bakker en Kwantum.

Werken bij Leen Bakker

Op zoek naar Leen Bakker vacatures? Je bent op de juist pagina terechtgekomen, want wij hebben ze voor je klaarstaan op YoungCapital. Scrol rustig door het aanbod en ontdek of er voor jou wat tussen zit. De meeste vacatures bij Leen Bakker bieden we in Tilburg, Diessen en Raamsdonksveer aan, want daar vind je de magazijnen van deze grote en toegankelijke woonwinkel. Wist je trouwens dat Leen Bakker samenwerkt met Kwantum onder het label Homefashion Group? Als je bij Leen Bakker gaat werken, werk je dus tegelijkertijd ook een beetje voor Kwantum. Nice!

Op vacatures bij Leen Bakker solliciteren

Kies jij voor een fulltime job of bijbaan bij Leen Bakker? Het leuke van werken bij Leen Bakker is dat jij het zelf voor het zeggen hebt. Combineer jouw nieuwe baan dus met je studie of ga er vol voor met een 40-urige werkweek. Hoe dan ook kom je terecht in een enthousiast team met wie je elke dag weer gaat voor het beste resultaat. Samen zorgen jullie voor de mooiste woonartikelen en meubels in de winkel of direct bij klanten thuis. En misschien ook wel bij jezelf. Je krijgt namelijk een lekkere personeelskorting bij Leen Bakker én Kwantum als je solliciteert op een van onze Leen Bakker vacatures en de job krijgt. Da’s mooi meegenomen.

Onze Leen Bakker vacatures vind je vooral in de magazijnen in Tilburg, Diessen en Raamsdonksveer. Daar kweek je elke dag spierballen (én moneys) met jouw gezellige team. Skip die avondjes in de gym dus maar, want dat heb je niet meer nodig. Is werken in de logistiek niets voor jou? Houd onze vacatures van Leen Bakker alsnog in de gaten, want we bieden soms ook jobs in andere branches aan, bijvoorbeeld de klantenservice. Zo draag jij op je eigen manier bij aan de stylish en betaalbare woonartikelen van Leen Bakker. Dus eh, waar wacht je nog op? Check ons openstaande aanbod, solliciteer op jouw favoriete vacature en wie weet start je binnenkort al met werken bij Leen Bakker.


Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik op vacatures bij Leen Bakker solliciteren?

  Easy-peasy. Klik op de solliciteerknop bij jouw favoriete vacature, upload je cv, schrijf een korte maar krachtige motivatie en vul je gegevens in. Verzenden maar! Je hoort zo snel mogelijk van een van onze recruiters.

 • Ik zie geen passende Leen Bakker vacatures, wat nu?

  Wist je dat Leen Bakker samenwerkt met Kwantum onder het label Homefashion Group? Dus eh, wie weet vind je tussen onze Kwantum vacatures wél een job die je aanspreekt. Of stel een e-mail alert in. Dan houden wij je op de hoogte van de nieuwste vacatures bij Leen Bakker.