Monuta vacatures

Er zijn 0 Monuta vacatures gevonden

Werken bij Monuta betekent:

 • Werken tussen de 24 en 36 uur per week;
 • een betaalde opleiding om je klaar te stomen voor je job;
 • veel doorgroeimogelijkheden;
 • ontvangen worden in een team van gezellige collega’s;
 • reiskostenvergoeding.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige YoungCapital vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Werken bij Monuta

Op deze pagina vind je al onze Monuta vacatures. Monuta, is dat niet iets voor oude mensen? Zeker niet! We praten vaak liever niet over afscheid, terwijl afscheid nemen zo belangrijk is. Monuta maakt afscheid maken bespreekbaar, waardoor je niet op het laatste moment nog van alles hoeft te regelen. Deze uitvaartondernemer is dan ook een van de bekendste uitvaartverzorgers en -verzekeraars van Nederland. Werken bij Monuta betekent dus niet alleen ervoor zorgen dat aan ieders uitvaartwensen zo goed mogelijk wordt voldaan, maar ook veel ervaring opdoen in de branche. Lijkt dit je wat? Scrol rustig door ons aanbod van Monuta vacatures en kijk of er een passende functie voor je tussen zit.

Solliciteren op Monuta vacatures

Wat ga je precies doen als je solliciteert op een van onze Monuta vacatures? Dat verschilt natuurlijk per functie. Misschien ga je wel werken als klantenservice medewerker. Dan kun je behoorlijk wat belletjes van klanten verwachten, bijvoorbeeld over het afsluiten van een uitvaartverzekering. En wie weet staat er wel een vacature open als uitvaartverzorger. In dat geval sta je nabestaanden bij in het heftige, maar mooie proces van een afscheid. Weet je al waar jouw voorkeur ligt? Lees de Monuta vacatures goed door en misschien werk je binnenkort al in de uitvaartbranche. Staan er op dit moment geen geschikte vacatures bij Monuta open? Misschien heeft DELA, een andere grote speler in de uitvaartsector, wel een plekje voor je.

Zie je een van onze Monuta vacatures wel zitten? Dat begrijpen we, want werken bij Monuta levert veel voordelen op. Voordat je begint, volg je een opleiding. Zo leer je de fijne kneepjes van het vak. Wist je dat je die opleiding gewoon uitbetaald krijgt? In je functie is er veel ruimte voor een-op-een coaching en er is voldoende toekomstperspectief. Zo kun je vanuit je functie doorgroeien naar een andere afdeling. Ben jij er al van overtuigd dat werken bij Monuta iets voor jou is? Dan zit er nog maar één ding op: solliciteren op die ene leuke Monuta vacature. Via YoungCapital is dat een fluitje van een cent. Het enige wat je hoeft te doen is je cv en een korte motivatiebrief uploaden. Daarna neemt een van onze recruiters zo snel mogelijk contact met je op.


Veelgestelde vragen

 • Wat verdien je als je solliciteert op een uitvaart vacature van Monuta?

  Wat je salaris is, hangt onder andere af van je functie en het aantal uur dat je werkt. Lees jouw favoriete Monuta vacature goed door om een indicatie te krijgen.

 • Welke vacatures van Monuta zijn er via YoungCapital beschikbaar?

  Alle Monuta vacatures vind je op deze pagina. Scrol er eens rustig doorheen en kom erachter of een baan als klantenservice medewerker iets voor jou is, of dat je toch liever aan de slag gaat als uitvaartverzorger.

 • Waarom zou ik gaan werken bij Monuta?

  Als je solliciteert op een Monuta vacature zorg je dat het proces van afscheid nemen zo goed mogelijk verloopt. Of dat nou is door een uitvaart te begeleiden of een uitvaartverzekering te regelen, het kan allemaal. Daarbij krijg je te maken met uitstekende arbeidsvoorwaarden.