Vacatures bij het ministerie van Buitenlandse Zaken

Er zijn 1 vacatures gevonden

Werken bij het ministerie van Buitenlandse Zaken betekent:
 • Je inzetten voor brede, internationale kwesties;
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden die je deels zelf kunt samenstellen;
 • een vergoeding als je met het ov reist naar werk;
 • een groot aanbod interne opleidingen en cursussen voor je zelfontwikkeling.

Werken bij Buitenlandse Zaken

Heb jij een brede blik op internationale zaken als mensenrechten, stedelijke armoede en ontwikkelingssamenwerking? Waarschijnlijk vind je onze vacatures bij het ministerie van Buitenlandse Zaken dan interessant. Het ministerie van Buitenlandse Zaken houdt zich bezig met allerlei grote onderwerpen waarbij een internationale invalshoek belangrijk is. Denk aan het opvangen van vluchtelingen, het bieden van humanitaire hulp aan landen in oorlog en het voorkomen van (internationale) cyberbedreigingen. Je merkt het al: dit ministerie is met van alles bezig en kan dus hulp gebruiken op verschillende vlakken. Of je nou wilt helpen met de (financiële) administratie als bijbaan of op zoek bent naar een toffe startersfunctie als beleidsmedewerker, werken bij Buitenlandse Zaken kan op allerlei manieren.

Solliciteer op jouw favoriete ministerie van Buitenlandse Zaken vacature

Fijn dat er zoveel mogelijk is, maar welke vacatures bij het ministerie van Buitenlandse Zaken passen dan goed bij jou? Belangrijk: jouw opleidingsniveau. Sommige jobs zijn alleen geschikt voor mensen met een wo-diploma, maar voor andere banen zit je prima met mbo-werk- en denkniveau. Check de eisen dus goed in de ministerie van Buitenlandse Zaken vacatures. En wat voor baan past in jouw weekschema? Zoek je een bijbaan voor naast je studie of andere bezigheden? Of ben je net afgestudeerd en toe aan een uitdagende fulltime baan? Houd dit allemaal in gedachten tijdens je zoektocht en gebruik eventueel de filters om jouw voorkeuren aan te geven.

Twijfel je of de vacatures bij het ministerie van Buitenlandse Zaken iets voor jou zijn, maar wil je wel graag werken voor Nederland? Laat je dan eens inspireren door onze andere overheid vacatures. Wie weet past werken bij een ander ministerie beter bij jouw interesses. Ben jij juist overtuigd dat werken bij Buitenlandse Zaken iets voor jou is? Time for action. Log in, check jouw gegevens en laat een ijzersterke motivatie achter. Hulp nodig? Onze sollicitatietips zijn je beste vriend. Het fijne van solliciteren via YoungCapital? Je hoort vaak al binnen 48 uur van een van onze recruiters of zij een match zien. Dus wie weet start jij binnenkort al met werken bij het ministerie van Buitenlandse Zaken.


Veelgestelde vragen

 • Kan ik zonder diploma solliciteren op Buitenlandse Zaken vacatures?

  Ja, dat kan. Wij hebben ook vacatures bij het ministerie van Buitenlandse Zaken waarvoor mbo-werk- of denkniveau vereist is, maar geen specifiek diploma. Studeer je nog, bijvoorbeeld? Dan kun je hier prima op solliciteren. Check altijd goed in de vacaturetekst of je in aanmerking komt voor de baan.

 • Help, ik kan geen goede ministerie van Buitenlandse Zaken vacature vinden. Wat nu?

  Geen paniek, we hebben ook leuke overheid vacatures bij andere ministeries. Wil je toch echt het liefst bij het ministerie van Buitenlandse Zaken aan de slag? Stel dan een e-mailalert in en blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod.

 • Kan ik via YoungCapital solliciteren op de vacatures bij het ministerie van Buitenlandse Zaken?

  Dat kan zeker. Log in en solliciteer direct op jouw favoriete ministerie van Buitenlandse Zaken vacature. Je hoeft dan alleen maar je gegevens te controleren en een korte motivatie toe te voegen. Simpel, toch?