Vacatures bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Er zijn 5 vacatures gevonden

Werken bij het ministerie van Onderwijs betekent:
 • Werken aan de toekomst van Nederland;
 • een werkgever die jouw stem waardeert;
 • goede ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
 • kennis, vaardigheden en ideeën delen met je collega's;
 • werken in een open en prettige werkomgeving.

Werken bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW)

Je inzetten voor de toekomst van Nederland bij een werkgever die geweldig op je cv staat? Dan is werken bij het ministerie van Onderwijs écht iets voor jou. Voluit is dit het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, ook wel OCW genoemd. Dit ministerie houdt zich bezig met alles rondom scholing, creativiteit en cultuur. Op welke manier jij gaat helpen? Dat is helemaal aan jou. Van webanalisten tot administratief medewerkers en van beleidsmedewerkers tot financieel medewerkers, het ministerie van OCW kan alle hulp gebruiken. Scrol maar eens door onze vacatures bij het ministerie van Onderwijs en ontdek op welke manier jij je steentje kunt bijdragen.

Ontdek de OCW vacatures

Of je specifieke diploma's moet hebben om te reageren op vacatures bij het ministerie van Onderwijs? Nee, hoor. Of je nou wo-student bent of net je mbo-diploma hebt, er staat vast een passende baan tussen onze ministerie van Onderwijs vacatures. Op zoek naar tijdelijk werk tijdens je tussenjaar? Ga voor een toffe fulltime administratieve baan. Zoek je juist een bijbaan die past in jouw drukke schema? No problemo, opties genoeg als je wilt werken bij het ministerie van Onderwijs. Het beste van zo'n baan? Je doet een flinke dosis werkervaring op bij een belangrijke werkgever. Doorgroeien binnen het ministerie? Laat jouw ambities blijken en the sky is the limit. Het begin? Solliciteren op onze vacatures bij het ministerie van Onderwijs.

Maar hoe doe je dat, solliciteren bij het ministerie van OCW? No stress, YoungCapital helpt je op weg. Lees eerst goed de vacatures bij het ministerie van Onderwijs door. Dan weet je precies wat je kunt verwachten van de baan én naar wie de werkgever zoekt. Handig om te gebruiken bij het schrijven van je sollicitatiebrief. Hulp nodig? Check onze sollicitatietips voor de beste voorbereiding, zodat je straks met zelfvertrouwen op de verzendknop klikt. Gelukkig hoef je daarna bij YoungCapital niet lang te wachten op een reactie, want een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op, vaak al binnen 48 uur. Zo begin je voor je het weet al met werken bij het ministerie van Onderwijs.


Veelgestelde vragen

 • Kan ik werken bij het ministerie van Onderwijs?

  Dat kan. Kijk op deze pagina of er een leuke vacature bij het ministerie van OCW voor je bijzit en of je aan de eisen voldoet. Liever bij een ander ministerie aan de slag? Kijk ook eens bij onze andere vacatures bij de overheid.

 • Hoe solliciteer ik op het ministerie van OCW vacatures?

  Da's lekker simpel via YoungCapital. Log in, check jouw gegevens en voeg je cv en een korte motivatiebrief toe. All done!

 • Help, wat moet ik doen als er geen interessante ministerie van Onderwijs vacatures voor mij openstaan?

  No worries, we voegen constant nieuwe ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap vacatures toe aan het aanbod. Stel een e-mailalert in en je hoeft niks te missen.